Δεν το βαζουν κατω τα μελη του Συλλογου Καρδιοπαθων Ροδοπης

Σε ένα δυναμικό 2018 ελπίζουν τα μέλη του Συλλόγου, γεμάτο ενημέρωση αλλά και εξωστρέφεια

Την βασιλόπιτά του έκοψε ο Σύλλογος Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών και Πρόληψης Καρδιοπαθειών Ν. Ροδόπης το βράδυ της Κυριακής 28 Ιανουαρίου, κάνοντας απολογισμό μιας γεμάτης χρονιάς, και τα σχέδια για την επόμενη.
 

Η κοπή της βασιλόπιτας, τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Μιντίδης, αποτελεί μια ευκαιρία για τα μέλη του συλλόγου να ανταλλάξουν ευχές, σκέψεις, να πουν τα προβλήματά τους και να πάρουν θάρρος ο ένας από τον άλλο, κάτι που φαίνεται και από την προθυμία τους.
 
Το 2017, ανέφερε, πέτυχαν να πραγματοποιήσουν τους δύο βασικούς σκοπούς του συλλόγου, που είναι η ενημέρωση των συμπολιτών μας επάνω σε προβλήματα υγείας, με ενημερωτικές ομιλίες με εκλεκτούς και νέους επιστήμονες του τόπου μας, αλλά και η εξωστρέφεια των μελών τους. Αυτό το πετυχαίνουν με την ψυχαγωγία και τις εκδρομές που διοργανώνουν, έχοντας ως στόχο την επανένταξη των μελών τους στην κοινωνία, περνώντας παράλληλα ευχάριστα, λησμονώντας τα καθημερινά προβλήματα τα οποία πολλές φορές είναι πολλά και έντονα.
 

Όσο για το 2018, συνεχίζουν την προσπάθεια για εξωστρέφεια και δραστηριότητα των μελών τους, αλλά και την ενημέρωση για τις καρδιοπάθειες μιας και αυτή είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες πρόληψης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.