«Δεν θελουμε να καταντησουμε το συνδικαλιστικο κινημα μεσημεριανη κουτσομπολιστικη εκπομπη»

Τέλος στον «πόλεμο» ανακοινώσεων για το εργατικό κέντρο προσπαθεί να βάλει η Δημοκρατική Συνδικαλιστική Ενότητα

Τέλος στον πόλεμο ανακοινώσεων και μομφών εκατέρωθεν προσπαθεί να βάλει η Δημοκρατική Συνδικαλιστική Ενότητα του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής.
 
«Επειδή δεν θέλουμε να καταντήσουμε το συνδικαλιστικό κίνημα μεσημεριανή κουτσομπολίστικη τηλεοπτική εκπομπή σταματάμε να απαντάμε στις συκοφαντίες και στα ψέματα της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Παρέμβασης» σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η συνδικαλιστική παράταξη για να επισημάνει απευθυνόμενη προς τους εργαζομένους του νομού ότι «η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Θα είναι απούσα και εξαφανισμένη από τα προβλήματα και τους αγώνες των εργαζομένων μέχρι το επόμενο εκλογικό συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής το 2020». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Ενότητας έχει ως εξής: 

«Για πολλοστή φορά καλούμαστε να απαντήσουμε στις συκοφαντίες και τα ψέματα που καταγγέλλει η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση με την τελευταία της ανακοίνωση.
 
Επειδή σαν Δημοκρατική Συνδικαλιστική Ενότητα δεν θέλουμε να καταντήσουμε το συνδικαλιστικό κίνημα μεσημεριανή κουτσομπολίστικη τηλεοπτική εκπομπή και αισθανόμενοι την ανάγκη να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα του συνδικαλιστικού κινήματος σταματάμε να απαντάμε στις συκοφαντίες και στα ψέματα της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Παρέμβασης της παράταξης που ό,τι δεν ελέγχει προσπαθεί να το απαξιώσει.
 
 Η Δημοκρατική Συνδικαλιστική Ενότητα απευθυνόμενη προς τους εργαζόμενους του νομού επισημαίνουμε για άλλη μία φορά ότι η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Θα είναι απούσα και εξαφανισμένη από τα προβλήματα και τους αγώνες των εργαζομένων μέχρι το επόμενο εκλογικό συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής το 2020.
 
Τότε θα εμφανιστεί πάλι με ανακοινώσεις και συνεντεύξεις τύπου και θα καταγγέλλει  με συκοφαντίες και ψέματα ότι το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου είναι νόθο.
 
Το καλύτερο για το συνδικαλιστικό κίνημα είναι να ανοίξουμε διάλογο για τις εργασιακές σχέσεις και τις ευέλικτες μορφές εργασίας, την αποβιομηχάνιση της περιοχής και την ανεργία, την μείωση των συντάξεων, την μη  κατάργηση των μνημονίων σε μία νύχτα, την μη επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τα επιδόματα φτώχειας,  τα capital control και την διάλυση του τραπεζικού συστήματος.   

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.