Δεν θα πραγματοποιηθουν τελικα οι Κυκλωπειες Διαδρομες

Παραχώρησε τον χώρο και μετά ανακάλεσε την απόφαση ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών

Την ακύρωση των Κυκλώπειων Διαδρομών που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το διάστημα από 22 μέχρι 28 Αυγούστου στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις της Μαρώνειας γνωστοποίησε ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Κομοτηνής.

Αιτία της ακύρωσης είναι η μη παραχώρηση του χώρου των κατασκηνώσεων.

Αυτό που δημιουργεί ερωτήματα και αλγεινές εντυπώσεις είναι η στάση του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών που με απόφαση του στις 9 Αυγούστου αποφασίζει την αποδοχή του αιτήματος του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κομοτηνής για παραχώρηση των Πέτρινών Κατασκηνώσεων της Μαρώνειας το χρονικό διάστημα 22 με 28 Αυγούστου για τη διενέργεια των «Κυκλώπειων Διαδρομών».

Όμως έρχεται 8 ημέρες μετά, στις 17 Αυγούστου για την ακρίβεια, και με νεότερη απόφαση ανακαλεί την πρώτη, με την αιτιολογία πως «με ευθύνη του τελευταίου ενοικιαστή των κατασκηνώσεων δεν έχει συνταχθεί μελέτη περιβαλλοντικών όρων και σχέδιο πυροπροστασίας και εκκένωσης». «Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατή η νόμιμη παραχώρηση άδειας χρήσης των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας εκ μέρους μας» επισημαίνει η ανακλητική απόφαση.

Στο μεταξύ βέβαια ο Σύλλογος είχε προχωρήσει σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη διοργάνωση, καθώς και στην κοινοποίηση πραγματοποίησή της.  

Τα επίμαχα έγγραφα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.