Δεμα ναρκωτικων στο Προαναχωρησιακο Κεντρο Κρατησης Αλλοδαπων Ξανθης

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στην ΑΜΘ την περασμένη εβδομάδα

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν επιπλέον κατά το χρονικό διάστημα από 6-12-2023 έως και 12-12-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης δύο ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν τέσσερις ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, σε μία περίπτωση, την 6-12-2023 το μεσημέρι, σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Ξάνθης σε δέμα με παραλήπτη τον δράστη, εντόπισαν δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 9,1 γραμμαρίων.

Επιπλέον σε τρεις ακόμα περιπτώσεις, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Καβάλα και μία αλλοδαπή στην Αλεξανδρούπολη, διότι βρέθηκαν σε μία οικία και στην κατοχή τους κατά περίπτωση, συνολικά 7,21 γραμμάρια κάνναβης και 6 ναρκωτικά δισκία.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τέσσερις υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Ξάνθης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.