Δεκα Συριους εκρυβε στο αυτοκινητο του 42χρονος Βουλγαρος διακινητης

Συνελήφθη τη Δευτέρα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, πλησίον οικισμού Κορνοφωλιάς, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα υπηκόους Συρίας.
 
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 42χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας δέκα Σύριους.
 
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Συνελήφθηκαν για οπλοφορία 2 αλλοδαποί

Συνελήφθησαν στις 4-5-2015 το βράδυ και στις 5-5-2015 το πρωί, στην Εθνική Οδό Δράμας – Καβάλας και το Δοξάτο Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 52 και 51 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.
 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος συνέλαβαν αρχικά τον 52χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 51χρονου, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 
• 2 πτυσσόμενα μαχαίρια, με μήκος λάμας 10 εκατοστών
• 12 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου
• 4 κάλυκες
• 1 κουκούλα (full – face)
• 1 ζευγάρι γάντια
• 1 εξωλέμβια μηχανή, το ιδιοκτησιακό καθεστώς της οποίας ερευνάται
 
Ακολούθως, στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου συνέλαβαν επίσης τον 51χρονο, ιδιοκτήτη του παραπάνω οχήματος.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου Δράμας. 

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη στις 4-5-2015 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 42χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 42χρονο, διότι εντόπισαν σε δύο οικίες του δράστη, στην Καβάλα, καθώς και την κατοχή του τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 77,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.