Δευτερος νεκρος ψαρας στην Καβαλα σε λιγα 24ωρα

Εντοπίστηκε στο ερασιτεχνικό σκάφος του ο 70χρονος αλιέας

Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής ο 70χρονος ψαράς που νωρίτερα είχε πάει για ψάρεμα με το ερασιτεχνικό σκάφος «ΚΑΠΤΕΝ ΜΑΪΚ» στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Καβάλας.
 
Ο 70χρονος είχε καθυστερήσει να επιστρέψει και οι δικοί του ενημέρωσαν τη Λιμενική Αρχή Καβάλας. Άμεσα προς εντοπισμό του απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος καθώς και η λάντζα '«ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ'» ενώ απογειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
 
Λίγο αργότερα εντοπίστηκε το «ΚΑΠΤΕΝ ΜΑΪΚ» με τον 70χρονο αλιέα χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε αυτό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
Σημειώνεται ότι μόλις πριν από δυο ημέρες, στις 3 Ιανουαρίου, άλλος ένας ψαράς, 79 χρόνων, είχε βρεθεί νεκρός έξω από το λιμάνι της Καβάλας. Σκάφος του Λιμενικού «βγήκε» για έρευνες και εντόπισε, λίγο μετά, ακυβέρνητο το αλιευτικό του σκάφος στα ανοιχτά της Ιχθυόσκαλας. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και τα ξημερώματα της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2018 το πτώμα του άτυχου ψαρά βρέθηκε να επιπλέει λίγο πιο έξω από το λιμάνι «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.