Χρυσα Τσουρελη, επιτυχουσα στην Ιατρικη Αλεξανδρουπολης «Ηταν μια δυσκολη χρονια, ηθελε διαβασμα καθημερινο και προγραμμα και απαιτουσε συνεχομενη προσπαθεια»

Φροντιστήριο «Μεθοδικό»

ΠτΘ : Πώς αισθάνεσαι που επέτυχες να περάσεις στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης;
Χ.Τ.:
Είμαι πολύ χαρούμενη, αυτός ήταν ο στόχος μου. Χαρούμενη και ικανοποιημένη γιατί ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είχα επιλέξει και Ιατρική Θεσσαλονίκης αλλά δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ η πόλη όσο η σχολή και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα το στόχο μου.
 
ΠτΘ: Άρα το πρωταρχικό σου κριτήριο για την επιλογή σου είναι τι ήθελες να κάνεις, δεν σε επηρέασε στο σκεπτικό σου η οικονομική κρίση;
Χ.Τ.:
Όχι δεν με επηρέασε, ήξερα τι ήθελα. Έτσι κι αλλιώς, για τη σχολή της Ιατρικής θα πήγαινα είτε Αλεξανδρούπολη είτε Θεσσαλονίκη.

«Άμα έχεις ένα στόχο και αφοσιωθείς σε αυτόν πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις»

ΠτΘ: Η εμπειρία σου από αυτή τη δύσκολη χρονιά; Και τι θα συμβούλευες αυτούς που φέτος θα δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις;
Χ.Τ:
Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ήθελε διάβασμα καθημερινό και πρόγραμμα και απαιτούσε συνεχόμενη προσπάθεια. Προσπαθούσα όσο μπορούσα να είμαι ψύχραιμη. Ο χρόνος με τους φίλους μου ήταν περιορισμένος, δεν έβγαινα συχνά, ειδικότερα προς το τέλος σχεδόν καθόλου, αλλά χρειάζεται να βγαίνεις, είναι απαραίτητο αρκεί να μην το παρακάνεις, ας πούμε πιστεύω ότι μια φορά την βδομάδα είναι καλά.
 
Θα συμβούλευα τα παιδιά να είναι ψύχραιμα και να ακολουθήσουν το πρόγραμμά τους. Επίσης, άμα έχεις ένα στόχο και αφοσιωθείς σε αυτόν πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις.
 
ΠτΘ: Πώς προβλέπεις τη φοιτητική ζωή που έρχεται για εσένα, πόσω μάλλον σε μια άλλη πόλη;
Χ.Τ.:
Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί γενικότερα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πολύ καλά όλο αυτό που συμβαίνει και νομίζω είναι λίγο νωρίς ακόμα. Απλά ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.