Χριστουγεννιατικη γιορτη για τα παιδια των Αστυνομικων της Ροδοπης

Ατέλειωτο παιχνίδι για τα παιδιά μέχρι 12 ετών που βρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Επέστρεψε, μετά από απουσία αρκετών ετών, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, το απόγευμα της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Η γιορτή έγινε για τα παιδιά των μελών τους που γεννήθηκαν από το έτος 2011 έως και το 2022, που αριθμούν περίπου 270.

Στήθηκε λοιπόν ένα ατελείωτο παιχνίδι σε μια απόλυτα παραμυθένια ατμόσφαιρα, με φουσκωτά παιχνίδια, ανιματέρ, ξωτικά, μαλλί της γριάς και σιντριβάνι σοκολάτας να ρέει άφθονα, και τον Άγιο Βασίλη με τους Βοηθούς του να μοιράζουν όμορφα δώρα σε όλα τα παιδιά.

Όπως τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταυρούλα Τζατζανά με την ανάληψη της διοίκησης πέρυσι θέλησαν να αναβιώσουν την γιορτή, έστω και εξωτερικά λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού.

Τελικά ενώ ήταν όλα έτοιμα, απαγορεύτηκαν αυτές οι συναθροίσεις και δεν πραγματοποιήθηκε η γιορτή, φέτος όμως όλα πήγαν καλά και κατάφεραν να πραγματοποιήσουν αυτή την  όμορφη γιορτή χαράς για τα παιδιά.

«Το κάναμε μα πολλή αγάπη αλλά και κόπο, όμως τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους είναι αποζημίωση για όσο κουραστήκαμε» τόνισε.

Η κ. Τζατζανά ευχαρίστησε το Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων και της Σχολής Αστυφυλάκων, που για ακόμα μια χρονιά τους παραχώρησαν το χώρο για να φιλοξενηθεί η γιορτή, που λάμβανε χώρα πάντα εκεί εκτός από την χρονιά που είχε κλείσει η Σχολή και είχε μετατραπεί σε Κέντρο Κράτησης μεταναστών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.