Χριστουγεννιατικη γιορτη απο το 2ο Νηπιαγωγειο Κομοτηνης στην Κεντρικη Πλατεια

Σε μια ανοιχτή δράση για όλους, ενισχύοντας και το Make A Wish

Στη κεντρική πλατεία της Κομοτηνής πραγματοποίησε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του το 2ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής, σε μια ανοιχτή δράση για όλους, ενισχύοντας παράλληλα τη δράση Make A Wish. 

Όπως τόνισε η κ. Χριστίνα Χατζοπούλου, νηπιαγωγός και διευθύντρια του 2ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου στην πλατεία, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους και του ανοίγματος στην κοινωνία, ενώ φυσικά μπορούσε να συμμετάσχει όποιο παιδάκι ήθελε.

Η δράση έγινε σε συνεργασία με το Make A Wish, θέλοντας να βοηθήσουν τα παιδάκια για να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους, πουλώντας τα χάρτινα Αστέρια τους που διατίθεται με τη συμβολική δωρεά των 2 ευρώ. Να θυμίσουμε πως η ανταπόκριση του κόσμου επιτρέπει να καλύπτονται από τα έσοδα του προγράμματος, το 1/3 των ευχών που εκπληρώνουν ετησίως.

Τα παιδιά ήταν πολύ ενθουσιασμένα για όλες τις δράσεις που γινόταν, από χειροτεχνίες και facepainting, μέχρι τον στολισμό ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία.

«Βασική προϋπόθεση για εμάς είναι η συνεργασία με τους γονείς, οπότε δεν θέλαμε να κάνουμε μια κλειστή γιορτή στο σχολείο, αλλά χριστουγεννιάτικα εργαστήρια στα οποία θα συμμετέχουν οι γονείς, τα παιδιά, ακόμα και οι παππούδες και οι γιαγιάδες» ανέφερε, και αυτό κατάφεραν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.