Χριστουγεννιατικη εκδηλωση αγαπης απο τη Φιλοπτωχο Κομοτηνης

Με πιατέλες από γλυκά, που παρασκεύασαν τα μέλη της, συγκέντρωσε χρήματα για τις δράσεις της

Την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τις πιατέλες και τη λαχειοφόρο αγορά πραγματοποίησε, παρά τις δυσκολίες του κορωνοϊού, η Φιλόπτωχος Κομοτηνής, το απόγευμα της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου στο El Clasico.

Για ακόμα μια φορά οι κυρίες της Φιλόπτωχου έφεραν τις πιατέλες με γλυκά, που έφτιαξαν οι ίδιες, για την λαχειοφόρο αγορά, συγκεντρώνοντας χρήματα για τους σκοπούς του Σωματείου αλλά και φέρνοντας μια πιο χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στη βραδιά.

Όπως τόνισε η πρόεδρος της Φιλόπτωχου κ. Σμαρώ Μπραντζουκάκη, σε μια δύσκολη εποχή, η προσφορά είναι σημαντική, και όλοι έρχονται με τις πιατέλες, με τα έσοδα να διατίθονται για τα δέματα των Χριστουγέννων.

Ήδη έχουν ετοιμάσει τα δέματα, τα οποία θα προσφερθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, με είδη που έχουν συγκεντρωθεί από δωρεές, ενώ και το ποσό που συγκεντρώθηκε την Δευτέρα, θα το δώσουν για  οικονομική ενίσχυση.

Οι ανάγκες, σημείωσε, είναι πολύ μεγάλες, οι εποχές είναι δύσκολες, και μέσα στον φόβο του κορωνοϊού προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατόν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.