Χριστουγεννα «Σαν Παραμυθι»στο Σουφλι

Εξαιρετική δουλειά από τους εθελοντές του Σουφλίου

Σε έναν ιδανικό Χριστουγεννιάτικο προορισμό εξελίσσεται το Σουφλί καθώς η αγάπη των ανθρώπων της περιοχής έχουν καταστήσει το «Σαν Παραμύθι» μονόδρομο!

Πρόκειται για ένα θεματικό πάρκο στο εμβληματικό βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε, που η αγάπη των απλών ανθρώπων της περιοχής το έχουν μετατρέψει σε χριστουγεννιάτικο χωριό.

Στο Σουφλί, την «πόλη του μεταξιού», 120 εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Το θέμα του φετινού «Σαν Παραμύθι» είναι η Μαγεία ενώ η Φύση και η Αναγέννηση της είναι επίσης από τα κεντρικά θέματα που οι επισκέπτες θα βρουν στο πάρκο, με συμβολικά μηνύματα μετά την καταστροφική πυρκαγιά της Δαδιάς. 

Καθ’όλη την διάρκειά του στο «Σαν Παραμύθι» θα βρείτε μεταξύ άλλων τους ήρωες του EnCanto, τον Αϊ Βασίλη και τα ξωτικά του, τους Πειρατές της Καραϊβικής, το Γαλατικό Χωριό με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ, μεσαιωνικές πριγκίπισσές και μάγισσες, το περιζήτητο Χάρι Πότες και το Μαγεμένο δάσος, την Μεσαιωνική Τραπεζαρία, την Παμπ του Μεθυσμένου Καλικάντζαρου και πολλές δράσεις για τους επισκέπτες, παιχνίδια, face painting, κατασκευή μπισκότων μεταξύ άλλων. Ακόμη καθημερινές είναι και οι παραστάσεις και εκδηλώσεις στην κεντρική σκηνή.

Στο Σουφλί βρέθηκαν πολλά γκρούπ από την βόρεια Ελλάδα αλλά και από τις γειτονικές χώρες Βουλγαρία και Τουρκία που έμειναν σε ξενοδοχείο στο Σουφλί. Μάλιστα όλοι αυτοί οι επισκέπτες στη συνέχεια πηγαίνουν για φαγητό, καφέ και ποτό, τονώνοντας την τοπική αγορά συμβάλλοντας στην ενίσχυση της τοπικής οικονομία

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.