Χωροι Σταθμευσης στην Ξανθη την Κυριακη της Αποκριας

4+3 σημεία για επισκέπτες και πολίτες

Ο Δήμος Ξάνθης, στο πλαίσιο των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024, μεριμνώντας για την κάλυψη των αναγκών στάθμευσης οχημάτων, ιδιαίτερα των επισκεπτών, θέτει ελεύθερους για το κοινό, χώρους στάθμευσης την Κυριακή της Αποκριάς, 17 Μαρτίου 2024.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί μπορούν να σταθμεύσουν:

  • Στο οικόπεδο δίπλα από το Γηροκομείο “Ο Μέγας Βασίλειος” (2ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Καβάλας).
  • Στο οικόπεδο δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, επί της οδού Εθελοντή Αιμοδότη.
  • Στο οικόπεδο πριν από τον Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, επί της οδού Εθελοντή Αιμοδότη (προς Νοσοκομείο, αριστερά).
  • Ο χώρος στάθμευσης στο Ζυγό έχει παραχωρηθεί στον Δήμο Ξάνθης για τις ανάγκες στάθμευσης. Από το Ζυγό θα εκτελούνται δρομολόγια αστικής συγκοινωνίας από και προς Ξάνθη, την Κυριακή της Αποκριάς.

Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των πολιτών στην εύρεση θέσης στάθμευσης, το τελευταίο τριήμερο των εκδηλώσεων, και ιδιαίτερα, κατά τη Βραδινή Παρέλαση (Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024) και κατά τη διάρκεια της μεγάλης Καρναβαλικής Παρέλασης (Κυριακή 17 Μαρτίου 2024), οι αυλές των παρακάτω σχολείων θα παραμείνουν ανοιχτές:

  • 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης (Ανδρέου Δημητρίου 44)
  • 5ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης (Βλαχοπούλου Σταύρου Τέρμα)
  • 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Ξάνθης (Δημοκρίτου 27)

Υπενθυμίζεται πως για το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση οχημάτων, για τις ανάγκες της νυχτερινής καρναβαλικής παρέλασης, σε τμήμα της 28ης Οκτωβρίου από το ύψος της Φειδίου έως την πλατεία Δημοκρατίας, από τις 18:30 έως το τέλος της εκδήλωσης. Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση οχημάτων, για τις ανάγκες της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης, στην 28ης Οκτωβρίου (από το  ύψος  της  Τζαβέλα), έως την πλατεία Δημοκρατίας, στην Βασιλέως Κων/νου, στη Βασιλίσσης Σοφίας (έως το ύψος της Έβρου), από τις 09:00 έως το τέλος της εκδήλωσης.

Info

Μπορείτε να δείτε τους χώρους στάθμευσης σε χάρτη google στην παρακάτω διεύθυνση:

https://tinyurl.com/carnivalxparking

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.