Χωρις χρηματα τα ΑΤΜ της Πειραιως το Σαββατοκυριακο

Αγανάκτηση πολίτη που κάνει λόγο για συνηθισμένο πλέον φαινόμενο

Χωρίς χρήματα έμειναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα ATM τράπεζας στην πόλη μας, υποβάλλοντας τους πολίτες που ήθελαν να σηκώσουν χρήματα σε απίστευτη ταλαιπωρία. Μάλιστα σύμφωνα με καταγγελία πολίτη δεν πρόκειται για κάποιο απρόσμενο γεγονός, αλλά παρατηρείται συστηματικά εδώ και πολύ καιρό.

Συγκεκριμένα ο πολίτης που μας απέστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιγράφει την κατάσταση, αναφέροντας:

«Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο, όλοι όσοι είμαστε πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς και ζούμε στην Κομοτηνή, γίναμε μάρτυρες ενός συνηθισμένου πλέον φαινομένου. Από νωρίς το Σάββατο τα περισσότερα ΑΤΜ είχαν αδειάσει από μετρητά για ακόμη μια φορά. Αναγκαζόμαστε σε κάθε αργία και κάθε ΣΚ να κάνουμε βόλτες από ΑΤΜ σε ΑΤΜ για να έχουμε πρόσβαση στα ίδια μας τα χρήματα.

Παράλληλα τα μισά εξ αυτών δεν εκτελούν ούτε τις υπόλοιπες βασικές υπηρεσίες, όπως κατάθεση, ερωτήσεις υπολοίπου κλπ.

Είναι απαράδεκτο να συμπεριφέρεται μια επιχείρηση έτσι στους πελάτες της, αλλά δεν προκαλεί και καμία εντύπωση. Ξέρουμε όλοι το πλαίσιο λειτουργίας των τραπεζών που δρουν ως κράτος εν κράτει αδιαφορώντας πλήρως για το κοινωνικό σύνολο. Ζητώ ως πελάτης να λυθεί άμεσα η ταλαιπωρία όλων μας, καθώς και οι τοπικοί φορείς να λάβουν τα μέτρα τους και να προστατεύσουν τους πολίτες της Κομοτηνής».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.