Χορηγηση αδειων υπαιθριου εμποριου διαρκειας 4 μηνων απο το Δημο Κομοτηνης

Έως τις 29 Ιουνίου οι αιτήσεις

Την απόφαση να διατεθούν σε φυσικά πρόσωπα 16 βραχυχρόνιες άδειες (σε αντίστοιχες θέσεις) υπαιθρίου εμπορίου έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής. όπως σημειώνεται στην απόφαση, οι άδειες χορηγούνται για την παρασκευή και διάθεση στους διερχόμενους πρόχειρων γευμάτων, είτε από αυτοκινούμενα ή ρυμουλκούμενα οχήματα (καντίνες), είτε από φορητές εγκαταστάσεις έψησης.
 
Η διάρκεια ισχύος θα είναι μέχρι τέσσερις μήνες κατά την καλοκαιρινή περίοδο με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, από την Τρίτη 21 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 29 Ιουνίου. 

Τα δικαιολογητικά

Για την αδειοδότησή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά: α) Βεβαίωση της Δ.Ο.Υ. περί υποβολής δήλωσης έναρξης – άσκησης επιτηδεύματος, σύμφωνα με τους νόμους 4045/1960(Α΄47) και 1642/1986(Α΄125), β) Πιστοποιητικό αρμόδιου ασφαλιστικού φορέα για την εγγραφή σε αυτόν, γ) Βεβαίωση της αρμόδιας Υγειονομικής Υπηρεσίας από την οποία προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος τηρεί τις προϋποθέσεις της ισχύουσας υγειονομικής νομοθεσίας, εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων – ποτών, δ) Βιβλιάριο ή Πιστοποιητικό υγείας ε) Βεβαίωση μη οφειλής από το Δήμο, στ) Βεβαίωση μονίμου κατοικίας, ζ) δύο φωτογραφίες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.