Χαμογελα και πανηγυρικο κλιμα(+Gallery)

Οι πρωταγωνιστές στη χθεσινή ορκωμοσία του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Μπορεί η σχετική διαφήμιση να μας πληροφορεί για τις μέρες που απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα, ωστόσο για 130 φοιτητές, μέχρι πρότινος, του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, η εορταστικής περίοδος, μάλλον ήρθε νωρίτερα φέτος. Αφορμή φυσικά στάθηκε η τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο της Σχολής το πρωί της Δευτέρας και ήρθε ως επιβράβευση των κόπων τους κατά τη διάρκεια της φοιτητικής τους πορείας.
 
Φυσικά η τελετή ορκωμοσίας δεν στάθηκε παρά το έναυσμα για το κλίμα συγκίνησης και πανηγυριού που αργότερα μεταφέρθηκε στα καταστήματα της Κομοτηνής και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.
 
Στο πλευρό των νέων πτυχιούχων, γονείς, συγγενείς αλλά και φίλοι που μοιράστηκαν μαζί με τους νέοορκισθέντες τη χαρά τους. Τρανταχτή απόδειξη η προθυμία με την οποία πόζαραν μπροστά στα φλας των φωτογράφων φορώντας όλοι και καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής τα λαμπρότερα χαμόγελά τους. Κι αν η αλλαγή σελίδας που καλούνται πλέον να πραγματοποιήσουν στη ζωή τους και η ένταξή τους στην αγορά εργασίας δεν προμηνύεται ευοίωνη, τέτοιες «σκοτεινές» σκέψεις δεν είχαν χώρο μια τέτοια μέρα.

Τα συγχαρητήρια μας σε όλους!

Φωτογραφίες: Photoart

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.