Χαμογελα επιτυχιας για τους Γεωργια Παυλιδου, Μαρια Κουτρα, Λινα Γιαννελακη, Θαναση Παχουμη και Γιωργο Μιχαλοπουλο

Φροντιστήριο «Πολυδύναμο»

Το μέλλον με αισιοδοξία ατενίζουν οι νέοι φοιτητές του φροντιστηρίου Πολυδύναμο, μιας και άλλοι πέρασαν στα τμήματα που επιθυμούσαν, ενώ άλλοι πέτυχαν όμως στοχεύουν και ψηλότερα.
 
Για τους μαθητές και τους καθηγητές του φροντιστηρίου ήταν μέρα γιορτής αυτή της ανακοίνωσης των βάσεων, την οποία χάρηκαν όλοι μαζί πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους, που οδηγούν για τους μεν στη νέα φοιτητική τους ζωή, για τους δε στην συνέχιση της προσπάθειας για εκπαίδευση των νέων γενεών. 

Γεωργία Παυλίδου «Θα εξετάσω όλες τις επιλογές μου και θα δω» 

Στην δεύτερη επιλογή της, την Ψυχολογία Ρεθύμνου, και όχι στην πρώτη, την Νομική Κομοτηνής, εισήχθηκε η Γεωργία Παυλίδου, η οποία τώρα καλείται να επιλέξει αν θα φοιτήσει εκεί ή θα προσπαθήσει ξανά για την Νομική.
 
Βέβαια έχει αυτή τη στιγμή πολλές επιλογές, μιας και απέχει μόλις 100 μόρια από τη Νομική, οπότε το σκέφτεται είτε για το 10%, είτε να δώσει ξανά πανελλήνιες, είτε να πάει και στο Ρέθυμνο.
 
«Όλες αυτές τις επιλογές θα τις εξετάσω και θα δω» ανέφερε, τονίζοντάς παρόλα αυτά πως θα επισκεφτεί την Κρήτη και το τμήμα πριν πάρει την απόφασή της. 

Μαρία Κούτρα «Καλή επιτυχία, υπομονή και δύναμη» 

Στο τμήμα εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής θα φοιτήσει η Μαρία Κούτρα, ακολουθώντας το δρόμο που άνοιξε ο πατέρας της στο επάγγελμα.
 
Βέβαια δεν θέλει να σταματήσει εκεί, αλλά σκέφτεται να πάει και στο εξωτερικό, συνεχίζοντας την εκπαίδευσή της στο αντικείμενο αυτό, παρόλο που θα δει που ακριβώς θα απασχοληθεί στο μέλλον.
 
Ευχήθηκε δε στα παιδιά που ξεκινούν φέτος την τρίτη Λυκείου καλή επιτυχία, υπομονή και δύναμη. 

Λίνα Γιαννελάκη «Κάθε εμπόδιο σε καλό» 

Κομοτηνή θα μείνει η Λίνα Γιαννελάκη, μιας και πέρασε στη Νομική του ΔΠΘ, εκπληρώνοντας το στόχο της. Πρώτη της επιλογή ήταν η Θεσσαλονίκη, αλλά όπως λέει η ίδια, «κάθε εμπόδιο σε καλό».
 
Πάντως φαίνεται ότι κρατά όλες τις δυνατότητες ανοιχτές, τονίζοντας πως δεν θα γίνει απαραίτητα δικηγόρος, αλλά θα προσπαθήσει να δει μέσα από την εκπαίδευση της αν θα ανοίξει ο δρόμος που θέλει να ακολουθήσει. 

Θανάσης Παχούμης «Η ιατρική είναι ένα από τα επαγγέλματα που εμπνέουν σιγουριά»

Ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει πλήρως ότι κατάφερε το στόχο του, περνώντας στην Ιατρική Θεσσαλονίκης ο Θανάσης Παχούμης, που τόνισε πως πολλοί είναι αυτοί που την επιλέγουν γιατί αποτελεί ένα από τα επαγγέλματα που εμπνέουν σιγουριά και έχουν επαγγελματική αποκατάσταση.
 
Πάντως παρόλο που είναι επιφυλακτικός για το ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει, θεωρεί πως δεν θα θελήσει να ανοίξει απλά ένα ιατρείο, αλλά να επικεντρωθεί πιο στενά στην επιστήμη. 

Γιώργος Μιχαλόπουλος «Η οδοντιατρική μου αρέσει, έχει την αποκατάσταση που νομίζω είναι από τα βασικότερα κριτήρια σήμερα» 

Αποφασισμένος να ασχοληθεί με την οδοντιατρική ήταν από την στιγμή που ακολούθησε το πεδίο Επιστημών Υγείας ο Γιώργος Μιχαλόπουλος, που πέρασε στην Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης, η οποία ήταν η πρώτη του επιλογή.
 
«Η οδοντιατρική μου αρέσει. Έχει την αποκατάσταση που νομίζω είναι από τα βασικότερα κριτήρια σήμερα» τόνισε, επιθυμώντας να ασχοληθεί με το επάγγελμά αμέσως μετά την αποφοίτησή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.