Χαλασμενο πλαισιο αποδειχθηκε η τηλεοραση που αγορασε απο αγγελια στο διαδικτυο 54χρονη στη Δραμα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 54χρονης. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 18χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.
 
Αναλυτικότερα, η 54χρονη εντόπισε αγγελία σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση τηλεόρασης και επικοινώνησε διαδικτυακά και τηλεφωνικά μαζί του.
 
Κατά την επικοινωνία τους, ο δράστης κατάφερε να εξαπατήσει την 54χρονη, πείθοντάς την να καταθέσει στις 19 Σεπτεμβρίου, σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ για την αγορά της παραπάνω συσκευής, την οποία θα απέστειλε με δέμα.
 
Το μεσημέρι της 23 Σεπτεμβρίου, κατά την παραλαβή του δέματος, η 54χρονη διαπίστωσε ότι ο δράστης είχε αποστείλει ένα μη λειτουργικό πλαίσιο τηλεόρασης, αντί του συμφωνηθέντος προϊόντος. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.