“Career Crafting”: Προγραμμα ενισχυσης δεξιοτητων για μαθητες Γυμνασιου

Θα πραγματοποιηθούν πέντε καινοτόμα εργαστήρια με βιωματικές δραστηριότητες

Πρόγραμμα με τίτλο “Career Crafting” διοργανώνει η Eduact, στο πλαίσιο του προγράμματος Αμερικανικές Γωνιές (American Spaces), σε συνεργασία με το Xanthi Tech Lab και Veria Tech Lab, και με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Γενικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα “Career Crafting” προσκαλεί παιδιά Γυμνασίου να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα με στόχο το σχεδιασμό και την αναδιαμόρφωση της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, μέσα από πέντε καινοτόμα εργαστήρια με βιωματικές δραστηριότητες.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να γνωρίσουν έννοιες όπως ανάληψη ηγεσίας, η αυτοαποτελεσματικότητα, η ψυχολογική αυτογνωσία και οι μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Μέσω του προγράμματος αυτού, οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν το κοινωνικό τους δίκτυο και εξασκούν και τις κοινωνικές τους δεξιότητες.

Συνολικά στην Ξάνθη 12 μαθητές θα παρακολουθήσουν 5 εργαστήρια (ένα δια ζώσης διάρκειας 5 ωρών και 4 διαδικτυακά διάρκειας 2,5 ωρών το καθένα). Θα προηγηθεί kick- off event όπου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τους facilitators και εκπροσώπους των φορέων διοργάνωσης. Στο τέλος θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην οποία οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα παραλάβουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής τους.

Info

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6zhqHc0x7eep1ZcLMgbYH2d7x2BfQ9pNdebnbvamzeJ72BA/viewform

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση και των 5 εργαστηρίων.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.