Αθλοπαιδειες για τα παιδια των Δημων Μαρωνειας Σαπων και Αρριανων

100 μαθητές από 7 δημοτικά σχολεία γνώρισαν την αξία της άμιλλας και της άθλησης

Την άθληση και την ευγενή άμιλλα γνώρισαν οι μικροί μαθητές 7 Δημοτικών σχολείων των Δήμων Αρριανών και Μαρωνείας Σαπών, στους αγώνες Αθλοπαιδείας Κλασικού Αθλητισμού που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 1 Ιουνίου.
 
Εκατό περίπου μαθητές και μαθήτριες αγωνίστηκαν, προσπάθησαν, επευφημήθηκαν, χειροκροτήθηκαν αλλά πιο πολύ διασκέδασαν και χάρηκαν για τη συμμετοχή τους σ΄ αυτή την αθλητική γιορτή, καθώς για τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά ήταν η πρώτη τους παρουσία σε αγωνιστικούς χώρους.

Τους μαθητές συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί των Μειονοτικών Δημοτικών Σχολείων Αγιοχωρίου, Αράτου, Αρσακείου, Λυκείου, Ομηρικού, Σαπών και του Διαπολιτισμικού Δημοτικού σχολείου Σαπών, διασφαλίζοντας την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, ενώ δόθηκαν μετάλλια στους τρεις πρώτους- πρώτες όλων των αθλημάτων και διπλώματα σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους.
 
Αυτοί οι αγώνες είναι μόνο οι αρχή, μιας και οι εμπλεκόμενοι επιθυμούν αυτή η δράση να συνεχιστεί με ακόμα περισσότερους συμμετέχοντες τις επόμενες χρονιές.

Άλλωστε και οι αρχές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην πραγματοποίηση αυτών των αγώνων, κάτι που δείχνει και η παρουσία στους αγώνες του Δημάρχου Μαρωνείας Σαπών κ. Γιάννη Σταυρίδη, του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Αντωνιάδη, της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης και Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων κ. Μαίρης Κοσμίδου, της Σχολικής Συμβούλου Θράκης κ. Ξανθής Κωνσταντινίδου καθώς και όλων των Διευθυντών των σχολικών μονάδων που συμμετείχαν. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.