Αθλητικο υλικο δωρισε η Αθλητικη Ενωση Αστυνομικων Ελλαδος στο ΤΔΑ Κομοτηνης

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ ΑΜΘ

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, πραγματοποίησε συνάντηση με αντιπροσωπεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, στη Σχολή Αστυφυλάκων στην  Κομοτηνή. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο γραφείο του Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων, Αστυνομικού Διευθυντή Βλάχου Κωνσταντίνου, παρουσία στελεχών της Σχολής, ο οποίος υποδέχτηκε εγκάρδια τις αντιπροσωπείες των δύο Ενώσεων και συμμετείχε ενεργά, ενώ τηρήθηκαν όλα τα μέτρα υγιεινής περί Covid-19.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Πρόεδρο Παπαθεμελή Άγγελο, τον Α’ Αντιπρόεδρο Δεμερτζίδη Πέτρο και τον Αντιπρόσωπο της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Βασιλειάδη Παναγιώτη. Εκ μέρους της της Αθλητικής Ένωσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Τζατζάκης Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας Ουσταμπασίδης Ρήγας και το μέλος του Δ.Σ. Δρακόπουλος Ιωάννης.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσής Αξιωματικών ΕΛΑΣ Δεμερτζίδης Πέτρος, ως Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, παρέλαβε αθλητικό εξοπλισμό ο οποίος χορηγήθηκε με πρωτοβουλία της Αθλητικής Ένωσης υπό τη μορφή δωρεάς και περιλάμβανε εμφανίσεις ανδρών και γυναικών ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης για τους αγώνες των παραγωγικών αστυνομικών σχολών, μπάλες των ανωτέρω αθλημάτων, καθώς και αλτήρες με βάρη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης  Παπαθεμελής Άγγελος συνεχάρη την πρωτοβουλία και εξήρε τη διαχρονική πολιτιστική, ανθρωπιστική και αθλητική δράση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. Στη συνάντηση τέθηκαν οι βάσεις για την επέκταση της συνεργασίας των Ενώσεων με σκοπό την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και την πραγματοποίηση κοινών φιλανθρωπικών δράσεων προς όφελος της κοινωνίας.

Στο τέλος της συνάντησης πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική ανταλλαγή αναμνηστικών εμβλημάτων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.