Αθληση και Υγεια στην κεντρικη πλατεια της Κομοτηνης
Τη σημασία της άσκησης και του αθλητισμού στην υγεία του οργανισμού αλλά και στη θωράκισή του θέλησε να αναδείξει το Παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας μέσα από την αθλητική εκδήλωση με θέμα «Άθληση και Υγεία» με την συνεργασία του Αθλητικού Συλλόγου Κομοτηνής Tae Kwon-Do (Σχολής καθηγητού Φυσικής Αγωγής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου της Θράκης κ Κ. Μπατάλα).
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, Πρεσβύτερος π. Νεκτάριος, και την παρακολούθησε πολύς κόσμος, μικροί και μεγάλοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν κατά την εναρκτήρια εισήγηση, περί των πολλαπλών οφελών τα οποία αποκομίζουμε μέσω της σωστής και τακτικής σωματικής αθλήσεως.

Οι μαθητές της Σχολής Tae Kwon-Do χάρισαν μια ξεχωριστή και ευχάριστη βραδιά στους πολίτες της Κομοτηνής, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά πολλών ειδών ασκήσεις αμυντικής φύσεως εκτελεσμένες με τεχνική ακρίβεια, μεγάλη ευστοχία, με άρτια οργάνωση και απόλυτο έλεγχο κινήσεων.
Το κοινό είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει με ερωτήσεις καθώς και με άμεση επαφή με το άθλημα και με τον Καθηγητή, εκπαιδευτή της Σχολής Tae Kwon-Do, τον κ. K. Μπατάλα.
Κατά την εκδήλωση αναφέρθηκαν εκτός από τα πολλαπλά οφέλη της σωματικής ευρωστίας και η επακόλουθη ψυχική ευεξία, ενώ βασικό μήνυμα της βραδιάς ήταν το γεγονός πως ο καρκίνος δεν καταπολεμάται μόνον με φάρμακα αλλά και με την τόνωση του ανοσοποιητικού του οργανισμού μέσω προσαρμοσμένων στον καθένα σωματικών ασκήσεων.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
