Αστυνομικοι του Α.Τ. Σαπων απεγκλωβισαν ηλικιωμενη απο το φλεγομενο σπιτι της

Συγχαρητήρια από ΕΑΥΡ Ροδόπης και Δήμαρχο Μαρωνείας Σαπών

Σωτήρια ήταν η παρέμβαση δύο αστυνομικών του Α.Τ. Σαπών που χωρίς να διστάσουν στιγμή, εισήλθαν σε οικία που είχε πάρει φωτιά και απεγκλώβισαν ηλικιωμένη που βρισκόταν εντός.

Τους δύο αστυνομικούς συγχαίρει δημοσίως τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, όσο και ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών που με επιστολή του προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας εκφράζει «τα αισθήματα ευγνωμοσύνης προς το ανθρώπινο δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών για τη συμβολή του στη διαχείριση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε πρόσφατα σε οικία ηλικιωμένης στις Σάπες».

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Χαριτόπουλος «η σωτήρια παρέμβαση του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών προστάτεψε αποτελεσματικά τη ζωή της γυναίκας, των οικείων και των γειτόνων της και δημιούργησε συνθήκες ασφάλειας σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή».

Με την ευκαιρία, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών δεν παραλείπει να παρακαλέσει «να εξετάσετε την αναβάθμιση και ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών με προσωπικό, μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε ν’ ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα και αποτελεσματικότερα στην αποστολή του».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.