Αστυνομικοι στους Κηπους εσωσαν τη ζωη σε γυναικα που εχασε τις αισθησεις της

Της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες

Τις πρώτες βοήθειες σε γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της στο Τελωνείο Κήπων παρείχαν αστυνομικοί του οικείου Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου. Το γεγονός έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή της η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, που απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια στους τρεις αστυνομικούς.

Με την ευκαιρία η Ένωση θίγει και το πρόβλημα της υποστελέχωσης που ταλανίζει την υπηρεσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του προς τους συναδέλφους  ΓΚΟΓΚΙΝΟΥΔΗ Ευάγγελο, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Ιωάννη και ΚΟΛΥΜΠΟ Θεόδωρο που υπηρετούν στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, καθώς την πρωινές ώρες της 30-12-22 ευρισκόμενοι σε υπηρεσία εντόπισαν γυναίκα, η οποία επρόκειτο να ταξιδέψει, πεσμένη στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις της. Άμεσα έτρεξαν να την βοηθήσουν και προέβησαν σε παροχή Πρώτων Βοηθειών (ΚΑΡΠΑ) με αποτέλεσμα η γυναίκα να ανακτήσει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πλέον είναι καλά στην υγεία της. Ακόμα μια φορά οι συνάδελφοι μας ενεργώντας με επαγγελματισμό, αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και ανθρωπιά δείχνουν άμεσα αντανακλαστικά και σώζουν μια ανθρώπινη ζωή.

Οι Συνάδελφοι μας, παρά την υποστελέχωση της εν λόγω Υπηρεσίας με ένα πεπαλαιωμένο οργανόγραμμα, εργάζονται καθημερινά προσφέροντας τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών που διέρχονται από το συνοριακό σημείο διέλευσης των Κήπων και παράλληλα πετυχαίνουν καίρια χτυπήματα στην πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος. Εμείς ως Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης θα επιβραβεύουμε τέτοιες πράξεις και θα στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε τους πρόβλημα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.