Ασθενοφορο για τις παραλιες του δημου Μαρωνειας-Σαπων ζητα η «Αλληλεγγυη-Αναπτυξη-Ανανεωση»

Επιστολή στον υπουργό υγείας

Μόνιμη παρουσία ασθενοφόρου στην παραλιακή ζώνη του δήμου Μαρωνείας-Σαπών ζήτα με επιστολή της στον υπουργό υγείας η δημοτική παράταξη «Αλληλεγγύη-Ανάπτυξη-Ανανέωση». Στην επιστολή που κοινοποιείται επίσης στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών, τους τρεις βουλευτές του νομού και τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ, οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Ντίνος Χαριτόπουλος, Μίλτος Μαυρίδης και Σωτήρης Μουζαλιώτης ζητούν την παρουσία τουλάχιστον για τους εναπομείναντες μήνες του καλοκαιριού από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το απόγευμα.
 
Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:
 
«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
 
Με την έναρξη της θερινής περιόδου σας γνωρίζουμε ότι σε όλες τις παραλίες της περιοχής μας αυξάνεται η κίνηση αλλά και η πιθανότητα ατυχημάτων και συμβάντων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
 
Ο δήμος Μαρωνείας Σαπών είναι ένας δήμος με 25 χιλιόμετρα ακτές, με πολλές παραλίες, και με αυξημένη κίνηση στην παραλιακή του ζώνη κατά τη θερινή περίοδο.
Για το λόγο αυτό και προκειμένου να υπάρξει αποτελεσματική παρέμβαση σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά και αίσθημα ασφάλειας για τους ντόπιους και τους επισκέπτες, παρακαλούμε τουλάχιστον για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και κατά της ώρες 9 π.μ έως 8 μμ να σταθμεύει μόνιμα ένα ασθενοφόρο στην παραλιακή ζώνη του δήμου μας και ιδιαίτερα μεταξύ Μαρώνειας-Προσκυνητών-Ξυλαγανής και Ιμέρου.
 
Με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε στο δίκαιο αίτημα όλων των κατοίκων του δήμου Μαρωνείας – Σαπών και ιδιαίτερα αυτών που ζουν στους παραθαλάσσιους οικισμούς, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.