«Ασφαλης αστυνομικος σημαινει και ασφαλης πολιτης»

Σεμινάρια Αστυνομικής Αυτοάμυνας - Από την ΕΑΥ Ροδόπης σε συνεργασία με τον Γιν Γιανγκ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης σε συνεργασία με τους προπονητές του Αθλητικού Συλλόγου «Γιν Γιάνγκ» και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος πραγματοποίησαν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 και ώρες από 17:00΄ έως 20:00΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου το πρώτο σεμινάριο σε θέματα «Αστυνομικής Αυτοάμυνας».
 
Σε δηλώσεις της για το σεμινάριο η πρόεδρος της ΕΑΥ Ροδόπης κ. Σταυρούλα Τζατζανά σημείωσε πως «η εργασιακή ασφάλεια των συναδέλφων μας, αποτελεί μία από τις κυρίαρχες στοχεύσεις της Ένωσής μας. Θα έπρεπε φυσικά να αποτελεί και κυρίαρχο μέλημα της Πολιτείας καθότι «Ασφαλής αστυνομικός σημαίνει και ασφαλής πολίτης»» συμπληρώνοντας ότι «δυστυχώς όμως παρά τις τόσες απώλειες ζωής και τόσους σοβαρούς τραυματισμούς, αποδεικνύεται πως το θέμα της σωστής εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης των αστυνομικών ουδέποτε απασχόλησε σοβαρά και στο μέγεθος που θα έπρεπε τη συντεταγμένη Πολιτεία».
 
Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση του σεμιναρίου έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας της Ένωσής να αναπληρώσει το έλλειμμα αυτό, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στη διασφάλιση της εργασιακής ασφάλειας των αστυνομικών της Ροδόπης κατά την εκτέλεση του καθηκόντων τους και κατ’ επέκταση στην ασφάλεια των πολιτών.
 
«Ευχαριστούμε τους κ.κ. Παναγιώτη Κανελλόπουλο Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, Δήμητρα Μουσχάκη προπονήτρια του Αθλητικού Συλλόγου «Γιν Γιάνγκ», Ευθύμιο Δημητρακόπουλο προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου «Γιν Γιανγκ», οι οποίοι έμπρακτα στηρίζουν την προσπάθειά μας αυτή, προσφέροντας στα μέλη μας τις γνώσεις τους και την πολύτιμη εμπειρία τους σε θέματα αυτοάμυνας.
 
Επίσης ευχαριστούμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Γκράνα για την παραχώρηση της αίθουσας του Αστυνομικού Μεγάρου για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου» τόνισε κλείνοντας η κ. Τζατζανά. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.