«Ας στηριξουμε την εξαπλωση της αλληλεγγυης, οχι του COVID-19!»

Δράση στήριξης προς τον ιταλικό λαό από το Διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό του Τμήματος Παρευξεινίων

Τη βοήθεια όλων μας ζητά το Τμήμα Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών προκειμένου να λάβει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση μια δράση που τρέχει εδώ και κάποιο διάστημα και έχει όχι μόνο συμβολική αλλά και ουσιαστική αξία.
 
Το μόνο που απαιτείται από τους ενδιαφερόμενους είναι ένα κλικ στην ειδική ιστοσελίδα της δράσης που δημιουργήθηκε για αυτό τον σκοπό.
 
Η δράση τιτλοφορείται “Hit and… Greet” και σας καλεί «να πατήσετε το κουμπί και στείλτε τον χαιρετισμό σας στους/στις συναδέλφους και στους/στις φοιτητές/τριες του Τμήματος Επιστημών Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Suor Orsola Benincasa Νάπολης (Ιταλία), με το οποίο συνεργάζεται το Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Ελλάδα) στο πλαίσιο του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ. “Ψυχοπαιδαγωγικές, διδακτικές και διαπολιτισμικές προσεγγίσεις στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες”.
 
Κάθε «χτύπημα» θα αντιστοιχεί σε μία θετική σκέψη για τον ιταλικό λαό που προσπαθεί να ανακάμψει από την περιπέτεια της πανδημίας.
 
Παράλληλα, το «κλικ» σας στηρίζει την αφιλοκερδή προσπάθεια του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ. να ολοκληρώσει και να διαθέσει εκπαιδευτικό υλικό για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας από τους Έλληνες της Κάτω Ιταλίας.
 
Ας στηρίξουμε την εξάπλωση της αλληλεγγύης, όχι του COVID-19!».
 

Οι συντελεστές

 
Στην υλοποίηση της δράσης συνέβαλαν: Γρηγορία Καρολίνα Κωνσταντινίδου, απόφοιτη του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ., υπ. Δρ. Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ. & Μαρία Δημάση, Καθηγήτρια Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ., Διευθύντρια του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ.
 
Τεχνική υποστήριξη: Ιωάννης Γκουτσίδης, απόφοιτος του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ., Γραμματέας του Προγράμματος
 
Μετάφραση του κειμένου στην ιταλική γλώσσα: Γεώργιος Αγελαρίδης
 
Μετάφραση του κειμένου στην αγγλική γλώσσα: Στέλλα Θεολόγου
 
Info
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος (https://dddpms.bscc.duth.gr/) και δείτε σχετικές πληροφορίες στις ανακοινώσεις στο δεξί τμήμα της ή εναλλακτικά μεταβείτε στον ιστότοπο της δράσης (https://lab.livecloud.gr/hitandgreet/). 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.