Αψηφησαν τον καιρο και ενημερωσαν για την παγκοσμια ημερα κατα του AIDS στην Κομοτηνη

Εθελοντές από το ΤΕΦ σε συνεργασία με την «Θετική Φωνή» έκαναν ενημερώσεις

Μπορεί το μεγαλύτερο κομμάτι των δράσεων που αφορούσαν την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS να μην μπόρεσε να πραγματοποιηθεί λόγω των καιρικών συνθηκών, αυτό όμως δεν σήμαινε πως δεν έγινε καμία ενημέρωση στην πόλη, μιας και υπήρχαν οι εθελοντές του ΤΕΦ, που επισκέφτηκαν αρκετά σημεία για να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας για το θέμα.

Με οδηγό την κ. Αριλιά Σπάρταλη, μέλος ΕΤΕΠ του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας και υπεύθυνη για τον εθελοντισμό στο Τμήμα, οι εθελοντές του τμήματος οργανώθηκαν σε συνεργασία με την «Θετική Φωνή», με σκοπό να πραγματοποιήσουν ενημέρωση σε όλη την πόλη.

Και ενώ ο καιρός τους τα χάλασε κάπως, αυτοί δεν πτοήθηκαν, και αφού άφησαν ενημερωτικό υλικό για την Παγκόσμια Ημέρα AIDS αλλά και για την καμπάνια U=U στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, κινήθηκαν και στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, για να ενημερώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, θέλοντας να τονίσουν τόσο την ανάγκη της προστασίας, όσο και της ταχύτερης δυνατής ανίχνευσης του AIDS σε όλους, μιας και η έγκαιρη διάγνωση βοηθά στην καλύτερη δυνατή πορεία της HIV λοίμωξης, η οποία πλέον αποτελεί ένα χρόνιο διαχειρίσιμο νόσημα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.