Αψηφησαν το κρυο και βουτηξαν για το Σταυρο στη Μαρωνεια (+Gallery)

Τον σταυρό έπιασε ο Πυροσβέστης Γιώργος Μωραΐτης, που μαζί με άλλους 9 κολυμβητές πήδησε στα παγωμένα νερά στο λιμάνι του Αγίου Χαράλαμπου
Δέκα άτομα αψήφησαν το κρύο και το χιόνι που έπεφτε στα λίγο πιο ορεινά στη Μαρώνεια πέφτοντας στο λιμάνι του αγίου Χαραλάμπους στις 12 το μεσημέρι για να πιάσουν το Σταυρό που έριξε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων.

 

Ο Μητροπολίτης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκου Τσαλικίδη, του Δημάρχου Μαρωνείας Σαπών κ. Γιάννη Σταυρίδη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαρωνείας Σαπών και αρκετού κόσμου που βρέθηκε στο λιμάνι παρά το κρύο και τις ισχυρές κατά διαστήματα ριπές αέρα, για να παρακολουθήσουν την ευλογία των υδάτων.
 
 
Αφού ο μητροπολίτης έριξε τρείς φορές το σταυρό, οι κολυμβητές που περίμεναν υπομονετικά πήδηξαν μέσα στο λιμάνι, με το πυροσβέστη Γιώργο Μωραΐτη, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή, να φτάνει πρώτος το Σταυρό, και να δέχεται τα συγχαρητήρια από το Μητροπολίτη, που του χάρισε ένα χρυσό σταυρό, και το Δήμαρχο, που δώρισε και αυτός ένα χρυσό σταυρό ως αναμνηστικό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.