Αποσυρει τις επιχορηγησεις του προς την Κιβωτο του Κοσμου το Υπουργειο Οικονομικων

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών οι ενισχύσεις αποσύρονται μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση των καταγγελιών

Παίρνει πίσω τις οικονομικές ενισχύσεις προς την Κιβωτό του Κόσμου το Υπουργείο Οικονομικών μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση που αφορά στις καταγγελίες που διερευνώνται από την ελληνική δικαιοσύνη, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών κ.Χρήστου Σταϊκούρα.

Όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών σχετική απόφαση υπέγραψε χθες.»Οι καταγγελίες είναι πράγματι συγκλονιστικές και χρειάζονται διερεύνηση. Ως υπουργείο ενισχύσαμε πρόσφατα πολλές από αυτές τις δομές για να ενισχύσουμε, σε τελική ανάλυση, τα παιδιά» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών.

Αντίστοιχη απόφαση έλαβε και το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων το οποίο ακύρωσε την παραχώρηση ακινήτου του ΕΦΚΑ στην Κιβωτό του Κόσμου.

Κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για τον «Εξορθολογισμό ασφαλιστικής και συνταξιοδοτικής νομοθεσίας, ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και άλλες διατάξεις», στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο υφυπουργός Εργασίας, Παναγιώτης Τσακλόγλου, απέσυρε το άρθρο 32 του νομοσχεδίου που αφορά τη μεταβίβαση ακινήτου του ΕΦΚΑ προς την «Κιβωτό του Κόσμου» μέχρι -όπως είπε- να διαλευκανθεί η υπόθεση των καταγγελιών που έχουν υπάρξει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.