Αποσυμφορηθηκαν τα κρατητηρια σε Ροδοπη, Ξανθη και Καβαλα

Διευθετήθηκε το ζήτημα που ανέκυψε με τις Φυλακές Κομοτηνής

Τελεσφόρησε το αίτημα των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας για αποσυμφόρηση των κρατητηρίων των τριών αστυνομικών διευθύνσεων, μετά από παρέμβαση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριου Οικονόμου.

Να θυμίσουμε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω άρνησης παραλαβής ποινικών κρατουμένων από το Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής με πρόσχημα την πανδημία covid19.

«Κατόπιν του κοινού εγγράφου μας, αλλά και της καίριας παρέμβασης της Ομοσπονδίας χαιρετίζουμε τα άμεσα αντανακλαστικά της φυσικής και πολιτικής μας ηγεσίας, και συγκεκριμένα του κυρίου Υφυπουργού κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ο οποίος προσωπικά χειρίστηκε το θέμα» σημειώνουν οι τρεις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας μας σε σχετική τους ανακοίνωση.

Παράλληλα σχολιάζουν πως «επιτέλους μια νοσηρή κατάσταση έλαβε τέλος και η ομαλότητα στα κρατητήρια των Διευθύνσεων μας επανήλθε, όπως θα έπρεπε να είναι, χωρίς να φθάνουμε σε αυτό το επίπεδο, ώστε να τηρηθούν τα αυτονόητα».

Κλείνοντας οι τρεις Ενώσεις διαβεβαιώνουν πως «θα είναι εδώ για να καυτηριάζουν και να αναδεικνύουν τα λάθη της ηγεσίας, πάντα κινούμενες προς το όφελος των συναδέλφων μας, υπηρετώντας πιστά το συνδικαλιστικό τους καθήκον, αλλά δεν θα διστάσουμε ποτέ να αναγνωρίσουμε και τις θετικές κινήσεις της ηγεσίας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.