Αποριες για τα λεωφορεια προς την πανεπιστημιουπολη στο Δημοτικο Συμβουλιο Κομοτηνης

Διαβεβαιώσεις πως θα αυξηθεί ο αριθμός τους μέχρι το τέλος του χρόνου μετέφερε στο συμβούλιο ο Δήμαρχος Κομοτηνής

Το ζήτημα της στήριξης, από το Δήμο Κομοτηνής, της μετακίνησης των φοιτητών την περίοδο του κορωνοϊού, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός σε αυτά, έθιξε κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Λουτατίδης, σημειώνοντας πως ο ίδιος έχει παρατηρήσει πως τα λεωφορεία που κινούνται στις διαδρομές έχουν ζήτημα με τον αριθμό των φοιτητών.

Για αυτό και ζήτησε να συμβάλλει όσο το δυνατόν ο Δήμος, ίσως και χρηματοδοτώντας επιπλέον λεωφορεία, για να μπορέσουν να διαφυλαχθούν οι υγειονομικές συνθήκες, μιας και εντός του πανεπιστημίου, σύμφωνα με τον ίδιο, τηρούνται αυστηρά τα μέτρα.

Απαντώντας ο κ. Γκαράνης, σημείωσε πως ήδη έχουν αυξηθεί τα δρομολόγια των λεωφορείων από και προς την Πανεπιστημιούπολη, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου, σύμφωνα με επικοινωνία που είχε με τις πρυτανικές αρχές, αναμένεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο, ώστε να μην υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα

Συνεχίζει να στηρίζει τον εμβολιασμό ο Δήμος Κομοτηνής

Ο κ. Λουτατίδης αναφέρθηκε και στην ανάγκη να συνεχίσει να μεταφέρεται το μήνυμα του εμβολιασμού, προτείνοντας στο Δήμο να προχωρήσει σε επιπλέον κινήσεις ώστε να συνεχίσει να μεταδίδεται το μήνυμα.

Ο κ. Γκαράνης απάντησε πως ήταν από τους πρώτους Δήμους στη χώρα που προχώρησαν σε κινήσεις για την προστασία των πολιτών, αρχικά για την προστασία από τον κορωνοϊό, και στη συνέχεια για το εμβόλιο.

Θύμισε δε στον κ. Λουτατίδη πως πρόσφατα δημοσίευσαν ένα βίντεο, με τον ίδιο να προτρέπει για τον εμβολιασμό, για το οποίο, τόνισε, κατηγορήθηκε ότι ως γυμναστής δεν ξέρει τι του γίνεται, προτρέποντας τον κόσμο να εμβολιαστεί.

«Εμείς αυτά τα δεχόμαστε, γιατί δεν κοιτάμε τι λέγεται, αλλά να έχουμε μια σωστή παρουσία στον κόσμο, και αν χρειαστεί θα το ξανακάνουμε» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.