Απολυτηριες εξετασεις στη Σχολη Βυζαντινης Μουσικης της ΙΜΜΚ

Δόθηκαν τέσσερις τίτλοι Διπλώματος και ένας τίτλος Πτυχίου Βυζαντινής Μουσικής

Πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με όλους τους κανόνες οι απολυτήριες εξετάσεις του Ακαδημαϊκού Έτους 2022-2023 για τους τελειόφοιτους της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως «Χρύσανθος Φιλιππίδης».

Οι εξετάσεις έλαβαν χώρα στην αίθουσα του Ιερού Ναού Της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, την Πέμπτη 29 Ιουνίου από τις 11.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι, ενώπιον της Επιτροπής που ορίστηκε με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και αποτελούνταν από τους καθηγητές Αθανάσιο Σαλαμάνη, Ηλία Περδίκη, Θεόδωρο Μανώλη και Δημήτριο Κόψα και τον καλλιτεχνικό Διευθυντή της Σχολής και καθηγητή Γρηγόριο Παπαγιάννη. Παρέστησαν και οι Καθηγητές και οι Δάσκαλοι της Σχολής και ως εκπρόσωπος του Υπουργείου ο Καθηγητής Γεώργιος Πενέτης. Η επίδοση των υποψηφίων ήταν άριστη. Δόθηκαν τέσσερις τίτλοι Διπλώματος και ένας τίτλος Πτυχίου Βυζαντινής Μουσικής.

Παράλληλα καθ’ όλη την εβδομάδα, πραγματοποιήθηκαν στον ίδιο χώρο και οι προαγωγικές εξετάσεις για όλους τους σπουδαστές ενώπιον του Διευθυντή και των Καθηγητών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.