Απολυτη η επιτυχια του κοινωνικου φροντιστηριου της Μητροπολης

Σε σχολές της ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης μπήκαν όλοι οι μαθητές του που έδωσαν φέτος εξετάσεις

Παράδοση στις επιτυχίες δημιουργεί το κοινωνικό φροντιστήριο της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, μιας και φέτος, όπως και πέρυσι, όλα τα παιδιά που έδιναν εξετάσεις πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια το φροντιστήριο δίνει βοήθεια σε όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη, και την χρονιά που μας πέρασε 100 περίπου παιδιά, από τις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού μέχρι την 3η Λυκείου, παρακολούθησαν κάθε εβδομάδα τα μαθήματα του Κοινωνικού φροντιστηρίου της Μητρόπολης, που λειτουργεί στην ενορία του Καθεδρικού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου δίδασκαν περίπου 30 καθηγητές όλων των ειδικοτήτων.

Η προσπάθεια αυτή φαίνεται να απέδωσε, μιας και όπως σημείωσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, τα παιδιά πέρασαν εκεί που ήθελαν.

«Μας χαροποιεί  αλλά και αξίζουν συγχαρητήρια στους καθηγητές μας, που αφιλοκερδώς και με όλη την δύναμη της ψυχής τους αφιερώνουν και προσφέρουν στα παιδιά μας» σημείωσε, ευχαριστώντας παράλληλα τους γονείς και τα παιδιά, ο κόπος των οποίων δεν πήγε χαμένος.

«Νομίζω ότι αυτή είναι και η καλύτερη προσφορά της εκκλησίας μας στα παιδιά μας και όπως τους λέω κάθε φορά “εσάς σήμερα σας προσφέρεται αυτό, θα ‘ρθει η ώρα που και εσάς θα σας δοθεί η ευκαιρία αυτό που παίρνεται σήμερα να το δώσετε και εσείς αύριο”» ανέφερε, τονίζοντας πως είναι ένα ηχηρό μήνυμα που δεν διδάσκεται με λόγια αλλά βιωματικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.