Απολογισμος θητειας απο τον Μαρινο Κωνσταντινιδη

Με την αποχώρησή του από το τιμόνι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης

Ένα απολογισμό του έργου που αφήνει στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ροδόπης σε μια θητεία δωδεκάμισι ετών, κάνει ο απερχόμενος Διευθυντής κ. Μαρίνος Κωνσταντινίδης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης πιστεύει πως το έργο μιλά από μόνο του, με ιδρύσεις και προαγωγές Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο, τα βήματα που έγιναν στην Ειδική Αγωγή, αλλά και τη δημιουργία οργανικών θέσεων και παραμονή του προσωπικού στην περιοχή μας.

Όπως αναφέρει, ένας μεγάλος κύκλος κλείνει, και μετά από δωδεκάμισι έτη στο τιμόνι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης ήρθε η στιγμή που το κεφάλαιο αυτό τελειώνει.

Μια περίοδος, τονίζει, με προσπάθειες και κόπους, σίγουρα και με λάθη και παραλείψεις. «Η κρίση για την ποιότητα του έργου, οπωσδήποτε υποκειμενική μέχρι ενός σημείου. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει στοιχεία και αριθμούς,  όπως ιδρύσεις και  προαγωγές Δημοτικών Σχολείων, ακόμα και στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής,  αλλά και  Νηπιαγωγείων,  ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο».

Ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε και στα σταθερά βήματα προόδου που έγιναν στην Ειδική Αγωγή με ιδρύσεις Τμημάτων Ένταξης και προαγωγή του Ειδικού Σχολείου.

Όλα τα παραπάνω, επισημαίνει, μεταφράζονται σε δημιουργία οργανικών θέσεων και παραμονή μόνιμου προσωπικού στην περιοχή, αλλά και σε συνδυασμό με την άρτια  στελέχωση των σχολικών μονάδων, θεωρεί ότι αποτελούν μέγιστη προσφορά στην παροχή σύγχρονης παιδείας στην περιοχή μας.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εκπαιδευτικούς της Ροδόπης τη γραμματεία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, τα στελέχη Εκπαίδευσης και όλους τους τοπικούς φορείς για την αγαστή συνεργασία. Επίσης εύχομαι καλή θητεία στη νέα Διευθύντρια Εκπαίδευσης και συνέχιση του  έργου που επιτελέστηκε. Σας ευχαριστώ» καταλήγει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.