Απολογισμος λογων και εργων για τον Δικηγορικο Συλλογο Κομοτηνης

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του

Αφορμή για τον απολογισμό των δράσεων του 2018, στάθηκε για τον δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς του, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 25 Ιανουαρίου στο εστιατόριο «Αρνεμούσι» στον Ίασμο, παρουσία των μελών του, σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου αλλά και επίσημων καλεσμένων.
 
Η βραδιά μπορεί να αποτέλεσε αφορμή για τον απολογισμό του προηγούμενου έτους, αλλά παράλληλα αποτέλεσε και αφορμή για γιορτή και λίγες στιγμές διασκέδασης εκτός των δικαστικών αιθουσών, και όχι μόνο, μίας και όπως έκανε σαφές στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννα Χατζηαντωνίου, οι παρεμβάσεις του Συλλόγου ξεπερνούν τα νομικά ζητήματα. Έδωσε μάλιστα και χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτών, όπως οι αντιδράσεις και η κινητοποίηση του δικηγορικού κόσμου της περιοχής αλλά και οι συλλογικές παρεμβάσεις κατά της ίδρυσης της 4ης Νομικής στην Πάτρα και την σύλληψη των δύο ελλήνων στρατιωτικών στην γειτονική Τουρκία.
 
Αναλυτική όμως ήταν η αναφορά της κ. Χατζηαντωνίου και στα πεπραγμένα του Συλλόγου σε ό,τι αφορά τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αλλά και τον κλάδο της δικαιοσύνης.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων ήταν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, οι ταξίαρχοι Κομοτηνής κ.Γιώργος Χατζηγεωργίου και Λάζαρος Καμπουρίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου και δικηγόρος κ.Οντέρ Μουμίν, ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής και δικηγόρος κ.Τζιχάν Ιμάμογλου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής δικηγόρος Κλ. Στογιαννίδου, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή» και δικηγόρος Ελένη Λαφτσή, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Ομίλου Ν. Σιδηροχωρίου και δικηγόρος Γ. Κυριαζής, καθώς και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ.Δημήτρης Λουρίκας.
 
Το φλουρί έτυχε στο κομμάτι της Εισαγγελίας Εφετών, εκ μέρους της οποίας το κομμάτι παρέλαβε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας κ. Γεώργιος Σκιαδαρέσης, ενώ ανάμεσα στα μέλη του Συλλόγου τυχερός στάθηκε ο δικηγόρος και υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.