Αποχωρει απο τη θεση του αντιδημαρχου Καθαριοτητας ο Γιωργος Ζηλουδης

Αλλαγές στη διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής - Αναλαμβάνει καθήκοντα ως Ειδικό Στέλεχος της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Εκπαίδευσης στη ΔΕΗ

«Αλλάζει χέρια» η Αντιδημαρχία Υποδομών και Περιβάλλοντος του Δήμου Κομοτηνής, έπειτα από τον ορισμό του σημερινού Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Ζηλούδη, ως Ειδικό Στέλεχος της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Εκπαίδευσης, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στις μονάδες της ΔΕΗ που εδρεύουν στην Μακεδονία και τη Θράκη.
 
Η εξέλιξη που αφορά στην αναβάθμιση της εργασιακής θέσης που μέχρι τώρα κατείχε ο κ. Ζηλούδης στη ΔΕΗ, συνεπάγεται την αποχώρησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου. Ο ίδιος διατηρεί τη θέση του ως δημοτικός σύμβουλος.
 
Ο κ. Ζηλούδης αναμένεται να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα εντός 10 ημέρου και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στην Κομοτηνή παρότι η έδρα της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Εκπαίδευσης της Επιχείρησης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.
 
Πιθανότατα σήμερα Τρίτη, αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το πρόσωπο που θα αναλάβει το τιμόνι της Αντιδημαρχίας ενώ κι ο κ. Ζηλούδης πρόκειται να συνοψίσει το έργο της θητείας του στους νευραλγικούς τομείς του Δήμου που σχετίζονται με τις υποδομές και το περιβάλλον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.