Αποχη για τους μαθητες του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνης

Το σχολείο αντιμετωπίζει προβλήματα με τη θέρμανση και ελλείψεις στα υλικά των εργαστηρίων – Αποκαταστάθηκε η θέρμανση το μεσημέρι της Δευτέρας

Με αποχή ξεκίνησε η εβδομάδα για τους μαθητές του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Κομοτηνής, με τον πρόεδρο του δεκαπενταμελούς να αναφέρει προβλήματα στην θέρμανση του σχολείου τους αλλά και ελλείψεις στα υλικά των εργαστηρίων.
 
Από πλευράς της η υποδιευθύντρια, κ. Σέλβη Κουμουρίδου επιβεβαίωσε το γεγονός επισημαίνοντας πως «χθες Δευτέρα και την Παρασκευή δεν είχαμε θέρμανση λόγω έλλειψης πετρελαίου. Υπάρχουν ελλείψεις και στα υλικά των εργαστηρίων ήδη από την αρχή της χρονιάς, κάτι που δεν αφορά μόνο εμάς αλλά και άλλα σχολεία της περιοχής».
 
Ερωτηθείς σχετικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Σχολής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης υπογράμμισε πως ο Δήμος ενημερώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης για την έλλειψη πετρελαίου και αφού το απόθεμα είχε τελειώσει.
 
Άμεσα ο ίδιος προέβη στην παραγγελία του πετρελαίου για την προμήθεια του οποίου ένας λογικός χρόνος, λόγω της μη ύπαρξης αποθεμάτων, είναι οι δύο ημέρες. Και στην περίπτωση του 1ου ΕΠΑΛ λοιπόν η προμήθεια του πετρελαίου έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, αποκαθιστώντας το «πρόβλημα» στον αμεσότερο δυνατό χρόνο, με τον κ. Γκαράνη να επισημαίνει για πολλοστή φορά την ανάγκη παρακολούθησης των δεξαμενών στις σχολικές μονάδες και την ενημέρωση των αρμοδίων αρχών πριν την πλήρη εξάντληση των αποθεμάτων τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.