Αποχαιρετιστηρια εκδηλωση αποφοιτων Τζελαλ Μπαγιαρ, 65 παιδια ανοιξαν τα φτερα τους για να κατακτησουν τη ζωη

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο κέντρο διασκέδασης «Ποσειδώνειο» η καθιερωμένη πλέον γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου του Μειονοτικού Γυμνασίου – Λυκείου της πόλης μας, παρουσία πολιτικών και εκπαιδευτικών αρχών, μαθητών του σχολείου και των οικογενειών τους και του εκπαιδευτικού και διευθυντικού προσωπικού του Μειονοτικού Σχολείου, που βρέθηκαν εκεί για να ευχηθούν στα 65 παιδιά που αποφοίτησαν τις καλύτερες ευχές στην ακαδημαϊκή ζωή τους. Συγκινησιακή η ατμόσφαιρα τόσο μεταξύ των παιδιών και καθηγητών αλλά και των γονέων που βλέπουν τα παιδιά τους να ανοίγουν τα φτερά τους για να κερδίσουν τον αγώνα της ζωής.

Εξήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το σχολείο που τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται από μία προσπάθεια εξωστρέφειας που έχει ως επίκεντρο τα παιδιά. Και τα παιδιά ήταν οι πρωταγωνιστές και σε αυτή την εκδήλωση, την οποία διοργάνωσαν τα ίδια με πολύ κέφι και μεράκι και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια.

Η βραδιά ξεκίνησε με ομιλίες και συγκεκριμένα του διευθυντή του σχολείου Μεχμέτ Τουνάλπ, του υποδιευθυντή Μάρκου Χριστοδουλόπουλου, του συντοντιστή Μειονοτικής Εκπαίδευσης Νίκου Παπαγεωργίου, του προέδρου της Σχολικής Εφορείας Ισμαήλ Μεχμέτ, του προξένου της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σαρνίτς, καθώς επίσης του εκπροσώπου του δημάρχου Κομοτηνής, αντιδημάρχου κ. Μεχμέτ Δεβετζήογλου. Μετά τις ομιλίες έγινε η απονομή των απολυτηρίων στους απόφοιτους και ακολούθησε γλέντι όπου και πάλι τον πρώτο λόγο είχαν οι απόφοιτοι.
 
Βραβεία στους τρεις πρωτεύσαντες

Και φέτος, όπως είθισται εξάλλου τα τελευταία χρόνια, οι τρεις πρώτοι αποφοιτήσαντες μοιράσθηκαν το ποσό των 1000 ευρώ, ευγενική χορηγία του πρώτου αποφοιτήσαντα από το σχολείο Φαϊκ Μπεσήμογλου, από το Πιστό που σήμερα δραστηριοποιείται στην Τουρκία. Ο κ. Μπεσήμογλου ήταν παρών και ο ίδιος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
Το ποσό μοιράστηκαν ο Γιουσούφ Χασάν που αποφοίτησε πρώτος και το βραβείο του αντιστοιχούσε σε 500 ευρώ, ο Γιουσούφ Χουσεΐν που ήρθε δεύτερος και έλαβε το ποσό των 300 ευρώ, σημειωτέον οι δύο πρώτοι είναι δίδυμοι, και το τρίτο βραβείο κέρδισε η Μουσταφά Ελίφ, το οποίο αντιστοιχούσε στο ποσό των 200 ευρώ.

Συνάντηση αποφοίτων Τζελάλ Μπαγιάρ

Συγκινητικές στιγμές θα ζήσουν όσοι θα παραβρεθούν την Κυριακή το πρωί στο σχολείο του Τζελάλ Μπαγιάρ όπου έως τις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων των αποφοίτων του σχολείου. Σημειωτέον ότι φέτος το σχολείο κλείνει εξήντα χρόνια ζωής

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε στους αποφοίτους το καλύτερο στην ακαδημαϊκή ζωή τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.