Απο το υδραγωγειο της Κομοτηνης αρχισε ο καθαγιασμος των υδατων (+Video)

«Ας αναζητήσουμε το φως» η προτροπή του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα

Από το Υδραγωγείο Κομοτηνής ξεκίνησαν οι επίσημες τελετές αγιασμού των υδάτων στη Ροδόπη. Είχε προηγηθεί η Θεία Λειτουργία και ο Μεγάλος Αγιασμός στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα.

Στο Υδραγωγείο της πόλης μας βρέθηκαν αιρετοί του τόπου, εκπρόσωποι του στρατού και της αστυνομίας και λιγοστοί πολίτες, τηρουμένων των μέτρων για την πανδημία.

Συγκεκριμένα το παρών στην τελετή έδωσαν ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Δημήτρης Χαρίτου, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Στράτος Τσακιρίδης μέλη του ΔΣ όπως ο κ. Θέμης Τζενετίδης και Ισμαήλ Λεβέντ, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων κ. Γιάννης Μουτρίδης, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Συντονισμού και Καθημερινότητας, κ. Κίμων Λεχούδης, ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, καθώς και από την αντιπολίτευση ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ και επικεφαλής της Σύμπραξης Προοπτικής κ. Αντώνης Γραβάνης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κρίστα Κουτσογράννη και κ. Κωνσταντίνος Μάινας, η επικεφαλής της ΠΟΛΗ-τικής Ανατροπής κ. Ελένη Λαφτσή.

Σε δηλώσεις τους ένεκα της γιορτής ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλή φώτιση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.