Απο την Κυριακη η διαθεση των στολων της Trelacademy για το Ξανθιωτικο Καρναβαλι

Σε καλό στάδιο οι προετοιμασίες για το φετινό Kom On Partyσύμφωνα με τον Σταύρο Πάττα

Αυστηρά 400 στολές ενηλίκων και ελάχιστες παιδικές θα διαθέτει από την προσεχή Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου στα γραφεία του ο Σύλλογος Trelacademy, που και την φετινή χρονιά θα εκπροσωπήσει την Ροδόπη στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης.

Οι Trelacademy δηλώνουν σταθερό παρών στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές από το 2009 και φέτος αναμένεται και πάλι να συμμετάσχουν, κυριολεκτικά πραγματοποιώντας ευχές. Άλλωστε τα αποκαλυπτήρια της στολής τους, που είναι ο Ευχούλης, έγινε προ ολίγων εικοσιτετραώρων, με τις στολές ήδη να συγκεντρώνουν μόνο θετικά σχόλια. Σχόλια τα οποία βέβαια όπως εξήγησε μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο κ.Σταύρος Πάττας αφορούν στην διάθεση, την οργάνωση αλλά και την παρακίνηση που τα μέλη του προσφέρουν στην όλη διοργάνωση.

Αυτό αποτυπώνεται άλλωστε και στο γεγονός ότι οι ίδιοι καλούνται να «εξάγουν» τεχνογνωσία και εμπειρία που ήδη διαθέτουν υποβοηθώντας νέες προσπάθειες όπως αυτή της Θεσσαλονίκης που φέτος θα πραγματοποιηθεί η πρώτη καρναβαλική της παρέλαση στις 10 Μαρτίου. Όπως εξήγησε ο κ.Πάττας οι εκεί διοργανωτές γνωρίζοντας και έχοντας συμμετάσχει στο παρελθόν στο Ροδοπίτικο γκρουπ στην παρέλαση της Ξάνθης ζήτησαν την συνδρομή και την γνώση των μελών τους για την δική τους διοργάνωση, γεγονός που ο ίδιος χαρακτήρισε τουλάχιστον «ικανοποιητικό» καθώς λειτουργεί και ως αναγνώριση των έως τώρα προσπαθειών τους.

Το «όριο» των 400 στολών δεν μπορεί να ξεπεραστεί δεδομένου ότι είναι συναφές με τις οδηγίες από το Πολιτιστικό Κέντρο της Ξάνθης, επομένως για όσους επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος της παρέλασης των ευχούληδων στους δρόμους της γειτονικής πόλης θα πρέπει εγκαίρως το πρωί της Κυριακής να σπεύσουν να προμηθευτούν τις στολές τους.

Αυξάνονται μέρα με τη μέρα οι συμμετοχές στο φετινό Kom On Party

Στολές που όπως επεσήμανε ο κ.Πάττας θα αποτελέσουν και την στολή του γκρουπ των Trelacademy στο Kom On Party του 2025.

Ερωτηθείς για την πορεία της φετινής διοργάνωσης του Kom On Party ο ίδιος εξήγησε πως παρά τις αλλαγές, λόγω και της κατάργησης της ΔΚΕΠΠΑΚ του Δήμου Κομοτηνής, οι προετοιμασίες συνεχίζονται κανονικά, ώστε να λάβει χώρα ένα πολύ όμορφο διήμερο, που θα αναδείξει για ακόμα μια φορά την πόλη.

Ήδη έχουν δηλώσει την συμμετοχή, και άρα και την  θεματική τους, 12 περίπου γκρουπ, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ στο άμεσο μέλλον.  Η διαδικασία εγγραφών άλλωστε βρίσκεται εν εξελίξει, όπως και ο σχεδιασμός των διοργανωτών που στοχεύουν σε νέες πινελιές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.