Απο τη Δευτερα οι αιτησεις για τους Βρεφονηπιακους του ΟΑΕΔ

Μέχρι τις 25 Μαΐου η προθεσμία

Από τη Δευτέρα 14 Μαΐου έως της Παρασκευή 25 Μαΐου θα διαρκέσει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών επανεγγραφών βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ για τη σχολική χρονιά 2018-2019.
 
Στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ η φιλοξενία είναι δωρεάν και γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών  έως και 4,5 ετών (προνήπια).
 
Η λειτουργία  των  Βρεφονηπιακών  Παιδικών Σταθμών αρχίζει  την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους, επί πέντε ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το ωράριο  λειτουργίας  των Σταθμών ξεκινά  στις 6:45 και τελειώνει στις 16:00.
 
Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί διακόπτουν τη λειτουργία τους, για τις θερινές διακοπές τον μήνα Αύγουστο, από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και 5 Ιανουαρίου, από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, καθώς και  κατά τις επίσημες αργίες των Δημοσίων Υπηρεσιών  και τις τοπικές εορτές.
 
Στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς, εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που εξασφαλίζει την αρμονική ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών.
 
Οι γονείς – κηδεμόνες των βρεφών-νηπίων για να υποβάλλουν αίτηση, θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς τις εργάσιμες ημέρες από την 9.00 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ.
 
Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του ΟΑΕΔ εδρεύει στην περιοχή Παλαιών Καβακλιώτικων (τηλ. 2531028728).
 
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν προσωρινοί Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής  για βρέφη από 8 μηνών έως και 17 μηνών, από 18 μηνών έως και  30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία (προνήπια).
 
Μέσα σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών οι δικαιούχοι, δύνανται να υποβάλλουν ενστάσεις  στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς.
 
Οι τελικοί πίνακες επιλογής θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.
 
Info
Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στην διεύθυνση  www.oaed.gr.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.