Απο 1 Σεπτεμβριου οι εγγραφες στο ΔΙΕΚ του Νοσοκομειου Κομοτηνης

Παρέχει εκπαίδευση στην ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής γενικής Νοσηλείας»

Στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) με ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, θα λειτουργήσει Α΄ και Γ΄ χειμερινό εξάμηνο εκπαιδευτικού έτους 2021-2022.

  • Δικαίωμα  εγγραφής στο ΔΙΕΚ (επίπεδο 5) έχουν μόνο οι απόφοιτοι ΓΕΛ, ΕΠΑ.Λ, καθώς και οι κάτοχοι  ισότιμων τίτλων (επίπεδο 4) ( ΦΕΚ 2426/Β/7-6-2021)
  • Δυνατότητα κατάταξης  στο Γ΄ εξάμηνο κατάρτισης έχουν, κάτοχοι Πτυχίου συναφών ειδικοτήτων καθώς και απόφοιτοι συναφών ειδικοτήτων των Ι.Ε.Κ..

Οι αιτήσεις των υποψηφίων καταρτιζόμενων και οι αιτήσεις  κατάταξης στο Γ εξάμηνο θα υποβάλλονται από 1 έως και 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Τα δικαιολογητικά εγγραφής

1. Σχετική αίτηση που θα δίδεται και θα συμπληρώνεται στο Ι.Ε.Κ

2. Ο πρωτότυπος τίτλος σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο) και  φωτοαντίγραφο αυτού.

3. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατήριο

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

5. Πιστοποιητικό γέννησης

6. Βεβαίωση ΑΜΚΑ

7. Βεβαίωση Ι.Κ.Α ή Δημόσιας Υπηρεσίας, στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία (ημερομίσθια ή έτη) που τυχόν πραγματοποίησε ο υποψήφιος σχετική με την ειδικότητα που επιθυμεί να καταταγεί.

8. Για την εγγραφή αλλοδαπών υπηκόων χωρών εκτός Ε.Ε και ομογενών απαιτείται η κατάθεση διαβατηρίου ή ταυτότητας ομογενών καθώς και της άδειας παραμονής για τους υπηκόους χωρών εκτός Ε.Ε. Σε περίπτωση μη αποφοίτησης από Ελληνικό Λύκειο ή ΣΕΚ απαιτείται η κατάθεση ισότιμου Τίτλου σπουδών με επίσημη μετάφραση αυτού καθώς και της ισοτιμίας του, εκδοθέντων από Δημόσια Ελληνική Υπηρεσία, και αποδεδειγμένη γνώση της Ελληνικής Γλώσσας.

Η φοίτηση διαρκεί 4 εξάμηνα (2 σχολικά έτη) με πρωϊνό ωράριο λειτουργίας 20 ωρών εβδομαδιαίως και 1 εξάμηνο πρακτικής άσκησης.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία της Σχολής (πίσω από το Νοσοκομείο), στα τηλέφωνα : 25313 51152 – 153 και στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.