Απετραπη ο κινδυνος κλεισιματος του ΓΕΛ Ξυλαγανης

Θερμές ευχαριστίες του Ντ. Χαριτόπουλου προς όλους όσους συνέβαλαν στη σωτήρια παρέμβαση

Οι πολυήμερες παρεμβάσεις με επιχειρήματα, αποδείξεις και στόχους του Δημάρχου Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου για την αποτροπή  προβλημάτων στην λειτουργία του  Γενικού Λυκείου Ξυλαγανής,  λόγω του καθεστώτος που ισχύει για τα ολιγομελή έφερε θετικά αποτελέσματα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

Ο κίνδυνος κλεισίματος της εκπαιδευτικής δομής απετράπη με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, όπου το Γενικό Λύκειο Ξυλαγανής διατηρεί την λειτουργία του, μιας και το σχολείο συμπεριλήφθηκε τελικά στη λίστα με τα ολιγομελή τμήματα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών ευχαρίστησε το Γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ν. Κεραμέως, την Υφυπουργό κ. Σ. Ζαχαράκη, τον Βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, την Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Μαίρη-Μαριγούλα Κοσμίδου και τον Διευθυντή του Γ.Ε.Λ. Ξυλαγανής κ. Ανέστη Ποιμενίδη για την εποικοδομητική συνεργασία τους και την υποστήριξη του αιτήματος του.

Παράλληλα ο κ. Χαριτόπουλος τόνισε ότι στην σύγχρονη δύσκολη και ανταγωνιστική πραγματικότητα όλα κατακτώνται με τεκμηριωμένες διεκδικήσεις και αγώνες και τίποτα δεν χαρίζεται.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.