Αντιπροσωπεια της ΠΟΑΣΥ στο Τμημα Δοκιμων Αστυφυλακων Κομοτηνης, μετα απο προσκληση της ΕΑΥΡ

Καταγραφή των προβλημάτων των δοκίμων αστυφυλάκων και προώθηση στην Ομοσπονδία για δρομολόγηση λύσεων

Απογευματινές ώρες της Τρίτης 4 Απριλίου, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης που έκανε άμεσα αποδεκτή ο  Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.   της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  κ. Χρήστο Μαυραγάνη, τον  Αντιπρόεδρο  του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Σταύρο Φέτκο και τον Αναπληρωτή Ταμία κ. Θεόφιλο Παπαδάκη,  μαζί με την Πρόεδρο της ΕΑΥΡ κ. Σταυρούλα Τζατζανά και τον Α΄ Αντιπρόεδρό κ. Ευστάθιο Κατρανίδη, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή, κ. Πέτρο Δεμερτζίδη και τους Δόκιμους Αστυφύλακες  που πραγματοποιούν την αστυνομική τους εκπαίδευση στην Κομοτηνή.

Σκοπός της επισκέψεως ήταν αφενός να ενημερώσουν τους δόκιμους αστυφύλακες μας για τη δράση του Σωματείου, αφετέρου δε  να ακούσουν τα τυχόν προβλήματά τους προκειμένου με παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας να δρομολογηθούν άμεσες λύσεις επ’ αυτών. 

Έγινε ένας γόνιμος διάλογος με τους Δόκιμους Αστυφύλακες, κατά τον οποίο επιλύθηκαν απορίες που εκφράστηκαν και αφορούσαν τόσο στη θεωρητική όσο και στην πρακτική εκπαίδευση τους

Ταυτόχρονα καταγράφηκαν όλα τα θέματα που τέθηκαν και μεταφέρθηκαν άμεσα  –  όπως ζήτησε ο κ. Γερακαράκος, όντας διακατεχόμενος από ιδιαίτερη ευαισθησία όσον αφορά  στην προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των αστυνομικών, αλλά και  στην αναβάθμιση της Αστυνομικής Εκπαίδευσης – στον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, για την επίλυσή τους.

Η ΕΑΥΡ εκφράζει τις ευχαριστίες της  στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γερακαράκο και στα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  για την ανταπόκρισή τους στο αίτημα για συνάντηση με τους Δόκιμους Αστυφύλακες, η οποία εκφράστηκε με την απολύτως άμεση επίσκεψη της Αντιπροσωπείας του Προεδρείου στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την προστασία των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, πάντα στο πλευρό της αγωνιστικής και διεκδικητικής Διοίκησης της  Ομοσπονδίας μας, η οποία αδιάλειπτα στέκεται αρωγός στους αγώνες μας, απαιτώντας λύσεις στα προβλήματά μας» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΕΑΥΡ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.