Ανθρωπιστικη βοηθεια για την Ουκρανια συγκεντρωσε η ΝΕ Ροδοπης του Κινηματος Αλλαγης

Παραδόθηκε στο Πολυλειτουργικό για να σταλεί στην Ουκρανία

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής νομού Ροδόπης στο πλαίσιο πανελλήνιας κινητοποίησης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για αλληλεγγύη στον δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο ουκρανικό λαό, υλοποιεί δράση για την ενίσχυση του με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία της Ν.Ε. αποτελούμενη από τους Γιώργο Μανανά, Κρίνα Μενεσελίδου, Φώτη Πολίτη και Δάμωνα Δαμιανό μετά από προσφορά χρημάτων των μελών στην Ροδόπη, συγκέντρωσε και ετοίμασε την ανθρωπιστική βοήθεια η οποία παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής, όπου γίνεται η συλλογή των ειδών προς αποστολή στην Ουκρανία με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής.    

Να σημειωθεί ότι κατόπιν επικοινωνίας του γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, με τον πρέσβη της Ουκρανίας στην Αθήνα, Sergii Shutenko, υπογραμμίστηκε ότι η παροχή ιατροφαρμακευτικής βοήθειας στον ουκρανικό λαό είναι μείζονα προτεραιότητα. Ο Ουκρανός πρέσβης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αλληλεγγύη, που επιδεικνύουν οι Έλληνες πολίτες και επέστησε την προσοχή στην ανακούφιση των προσφύγων από την πατρίδα του.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.