«Αντεπιθεση» απο τους αντιδημαρχους του Δημου Μαρωνειας-Σαπων για την καθαριοτητα

Κριτική προσφοράς και όχι για τις εντυπώσεις ζητά ο Αντιδήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Μ. Καραγκιόζ

Η πολιτική γίνεται επιτόπου στα προβλήματα και όχι στην εύκολη κριτική του διαδικτύου τονίζει ο Χαράλαμπος Καρύδης

Στην αντεπίθεση πέρασαν την Παρασκευή, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, με αφορμή τα σχόλια που γίνονται το τελευταίο διάστημα για το θέμα των καθαρισμών στην παραλιακή ζώνη.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μουσταφά Καραγκιόζ, παρέθεσε 80 φωτογραφίες από παιδικές χαρές και εργασίες που έγιναν σε όλο το Δήμο εδώ και αρκετούς μήνες, τονίζοντας πως εκτός από το κομμάτι των παραλιών, υπάρχουν η ύδρευση, η αγροτική οδοποιία, οι παρεμβάσεις για τα καιρικά φαινόμενα, ζητώντας να γίνεται κριτική από ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν, και όχι μόνο για τις εντυπώσεις του διαδικτύου.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος κ. Χαράλαμπος Καρύδης, με φωτογραφίες από τις εργασίες στην παραλιακή ζώνη, τονίζει πως η πολιτική γίνεται στις εκατοντάδες απαιτήσεις που ακούγονται και μπαίνουν σε προγραμματισμό και όχι  στις εντυπώσεις της στιγμής και στην εύκολη κριτική του διαδικτύου.

«Οι εντυπώσεις έχουν κερδηθεί από τους ανθρώπους που πραγματικά βλέπουν για το κοινό καλό»

Η ανακοίνωση του κ. Καραγκιόζ έχει ως εξής:

«Οι εργασίες γίνονται σε όλο το δήμο και τα προβλήματα είναι καθημερινά η κριτική είναι δεκτή από ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν και όχι μόνο για τις εντυπώσεις του διαδικτύου.

Οι εντυπώσεις έχουν κερδηθεί από τους ανθρώπους που πραγματικά βλέπουν για το κοινό καλό και όχι για προσωπικά συμφέροντα. Εκτός από το κομμάτι των παραλιών είναι η ύδρευση η αγροτική οδοποιία, τα ακραία καιρικά φαινόμενα που χρήζουν παρεμβάσεων μέρα και νύχτα με συνεργασία όλων των υπηρεσιών και την διοίκηση των αιρετών που πραγματικά σκύβουν στα προβλήματα των ηλικιωμένων, των αγροτών, των ανθρώπων που μένουν μόνιμα στους οικισμούς και όχι σε αυτούς που κάνουν πολιτική από την πόλη και θυμούνται τον τόπο τους μόνο όταν υπάρχει θόρυβος και σπέρνουν την διχόνοια και μόνο κακό κάνουν στον τόπο…

Το ευχαριστώ των τελευταίων ημερών που δεν έχει γίνει λόγος στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών είναι η κατασκευή των παιδικών χαρών, η αγροτική οδοποιία που από χωριά είχε να περάσει 10 χρόνια, τα προβλήματα ύδρευσης που αντιμετωπίζονται από τα συνεργεία και τον αγώνα των αιρετών.

Καλό είναι να γίνεται αναφορά και στα ψηφίσματα των δημοτικών συμβουλίων και τα εμπόδια που μπαίνουν σε θέματα που χρήζουν άμεσης ανάγκης και καθυστερούν για να πράξουν μικροπολιτική και να γίνεται πολιτική του καφενείου».

«Είμαστε κάθε μέρα εκεί που πονάει ο τόπος μας και προσπαθούμε για το καλύτερο»

Η ανάρτηση του κ. Καρύδη είναι η εξής:

«Ο αγώνας δίνεται καθημερινά, αντιμετωπίζοντας το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο πρόβλημα. Συνεχίζοντας τις εργασίες σε όλο το εύρος του παραλιακού μετώπου, των οικισμών και των παραλιών με τη τοποθέτηση κάδων, την εγκατάσταση ντους, τον καθαρισμό των παραλιών, την τοποθέτηση των ομπρελών, την διάνοιξη περιμετρικά των οικισμών ζωνών πυρασφάλειες και οδοποιίας, την κοπή χόρτων και την τοποθέτηση παραβάν για την καλύτερη διαμονή των λουόμενων και των κατοίκων των οικισμών.

Οι εργασίες της επόμενες μέρες θα γίνονται με ανθρώπινο δυναμικό, μηχανήματα του δήμου και θα ολοκληρωθούν με το αποτέλεσμα να αποζημιώνει τους ανθρώπους και αποδεικνύοντας ότι η δημοτική αρχή δουλεύει με αποτελέσματα και όχι με πολιτικές καφενείου και ψεύτικες εντυπώσεις από μακριά και από την ασφάλεια του διαδικτύου. Είμαστε κάθε μέρα εκεί που πονάει ο τόπος μας και προσπαθούμε για το καλύτερο με ό,τι μηχάνημα διαθέτουμε και έμψυχο δυναμικό με λύσεις που ικανοποιούν τους πολίτες.

Η πολιτική γίνεται στο ρέμα, στην παραλία, στον αγροτικό δρόμο, στην πλημμύρα, στην ανομβρία, πρωί και βράδυ στους δεκάδες οικισμούς στις εκατοντάδες απαιτήσεις που ακούγονται και μπαίνουν σε προγραμματισμό και όχι  στης εντυπώσεις της στιγμής και στην εύκολη κριτική του διαδικτύου.

Οποίος θέλει πραγματικά να προσφέρει, είμαστε εδώ στα χωριά που διαμένουμε μόνιμα και ζούμε με τα προβλήματα που υπάρχουν, να έρθει από την ασφάλεια της πόλης να δώσει αφού μπορεί τόσο εύκολα λύσεις στα προβλήματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.