Ανταποκριθηκε στο καλεσμα του Santa Run η Κομοτηνη

Η μετακίνηση της δράσης δεν πτόησε τους Κομοτηναίους, που ξεχύθηκαν στους δρόμους φορώντας τα κόκκινα σκουφάκια

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή, παρά το κρύο αλλά και την μετακίνηση της ημέρας της εκδήλωσης, στο φετινό Santa Run που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή.

Εκατοντάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, και περπάτησαν στους δρόμους της πόλης για την δράση που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συγκέντρωσε χρήματα για συλλόγους.

Φέτος τα έσοδα από την δράση θα ενισχύσουν τα Παιδικά Χωριά SOS – Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ν. Ροδόπης και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής».

Το εναρκτήριο «λάκτισμα» δόθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, με τους συμμετέχοντες να συμμετέχουν με ενθουσιασμό και να ξεκινούν από το Πάρκο της Αγίας Παρασκευής, να συνεχίζουν μέσα από κεντρικούς δρόμους της πόλης και να φτάνουν στην Κεντρική πλατεία, συμμετέχοντας στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Κομοτηνής.

Όπως σημείωσε εκ μέρους της πρωτοβουλίας η κ. Άρτεμις Τσολάκη, το περπάτημα αυτό, σηματοδοτεί την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά στην πόλη μας, οι συμμετοχές ήταν ιδιαίτερα σημαντικές, και πιστεύει πως το ποσό που συγκεντρώθηκε για την υποστήριξη των Κέντρων Στήριξης και του Συλλόγου Καρκινοπαθών θα ανταποκριθούν στους αρχικούς τους στόχους.

«Μία πόλη, μία δράση, ένας κοινός σκοπός που μας ένωσε για ακόμα μια χρονιά» ανέφερε, ευχαριστώντας όλους όσους συντέλεσαν ώστε αυτή η δράση να γίνει πραγματικότητα, που είναι πάρα πολλοί.

«Κάθε πόλη αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό, και παίρνουμε την δύναμη από τους συνανθρώπους μας» ανέφερε, ενώ ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές, το Δήμο Κομοτηνής, το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, τους e Αιμοδότες, τη ΔΚΕΠΠΑΚ και όλες τις εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην πόλη και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.