Ανοιγει την Παρασκευη το Καμπινγκ Φαναριου

Στάση αναμονής τηρεί ο Σύλλογος Κατασκηνωτών για το θέμα της παραχώρησης σε ιδιώτη

Στις 10 Ιουνίου θα ξεκινήσει την λειτουργία το Κάμπινγκ Φαναρίου, με τους κατασκηνωτές να είναι έτοιμοι να μπουν σε αυτό για ακόμα μια σεζόν.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Σύλλογος Κατασκηνωτών Κάμπινγκ Φαναρίου κ. Δημήτρης Πολιτειάδης, τα μέλη συναντήθηκαν με τον Διευθυντή του κάμπινγκ κ. Θάνο Παναγιωτόπουλο, όπου ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την ερχόμενη Παρασκευή.

Το προηγούμενο διάστημα σημείωσε ο κ. Πολιτειάδης, καταβλήθηκαν από τη διοίκηση του Κάμπινγκ πολλές προσπάθειες για να τηρηθούν αυτές οι ημερομηνίες, και η συνάντηση αυτή έγινε σε καλό κλίμα, για να τεθούν ζητήματα που έχουν εντοπίσει στο κάμπινγκ.

Τα πράγματα βέβαια, παραδέχθηκε ο κ. Πολιτειάδης, έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ και αυτό οφείλεται σημαντικά στον κ. Παναγιωτόπουλο, η συνεργασία με τον οποίο είναι πολύ καλή, υπάρχει κατανόηση, και κάθε χρόνο γίνονται βελτιώσεις στο χώρο.

Πρωταρχικός σκοπός του, τόνισε ο κ. Πολιτειάδης, όταν ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου, ήταν να σταματήσει η κόντρα που υπήρχε με τη διοίκηση, που είχε επεκταθεί σε πολλά σημεία. Η συνεργασία πλέον είναι πολύ καλή, τόνισε, προς όφελος και των κατασκηνωτών και της δομής.

Όσο για το θέμα της παραχώρησης του κάμπινγκ σε ιδιώτη, για το οποίο η Διοίκηση της ΕΤΑΔ έχει εκφράσει την πρόθεση να δημοπρατήσει το επόμενο διάστημα, ο Σύλλογος παραμένει σε αναμονή, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η πορεία της προσπάθειας αυτής.

Αυτή τη στιγμή περίπου 80 με 85 κατασκηνωτές διαμένουν το καλοκαίρι στο κάμπινγκ, και επιδίωξη του συλλόγου είναι ακόμα και αν υπάρξει ανάδοχος, να μπορέσουν να παραμείνουν στο χώρο, μιας και όλα αυτά τα χρόνια έχουν στηρίξει το κάμπινγκ, και είναι δύσκολο σε μια τέτοια περίοδο, με μια σχετικά μικρή σεζόν, να προσελκυθούν νέοι κατασκηνωτές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.