Ανοιχτη προβα για την μπαντα του  Μουσικου Σχολειου Κομοτηνης

Στο Πανθρακικό στάδιο Κομοτηνής, λίγο πριν το Περπάτημα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Ανοιχτή πρόβα πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου η μπάντα του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής στο Πανθρακικό στάδιο Κομοτηνής, ενόψει της συμμετοχής της στο Περπάτημα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η πρόβα αυτή έγινε στο πλαίσιο της εκδρομής του Οκτωβρίου για το Μουσικό Σχολείο, τόνισε η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του σχολείου κ Μαρία Κεφαλίδου, συνδυάζοντας την με την παρουσία τους στην Κεντρική πλατεία για το Περπάτημα για τον καρκίνο του μαστού.

Όπως τόνισε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν ανοιχτό μάθημα, μιας και είχαν κάνει κάτι παρόμοιο πέρυσι στην αυλή της Τσανακλείου Σχολής, με την συμφωνική τους ορχήστρα, μια εμπειρία που αγκάλιασαν τόσο τα παιδιά, όσο και η κοινωνία της Κομοτηνής.

«Άρεσε πάρα πολύ στον κόσμο και θα το επαναλάβουμε και φέτος, γιατί είναι ωραίο να περπατάς στους δρόμους και να ακούς μελωδίες όμορφες, αρμονικές από ωραία σύνολα, και κάτι παρόμοιο κάνουμε και εμείς σήμερα» τόνισε.

Άλλωστε τα παιδιά θυσίασαν τον περίπατό τους, κάνοντας την πρόβα τους, και γεμίζοντας τον χώρο με όμορφους ήχους που απολάμβαναν όσοι βρέθηκαν στο χώρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.