Ανοιχτη επιστολη του Χασαν Αχμετ προς ολους τους Θρακιωτες βουλευτες

«Να αφήσουμε μια καλή κληρονομιά στα παιδιά μας»

Ανοιχτή επιστολή προς όλους τους Θρακιώτες βουλευτές απέστειλε ο συμπολίτης μας ιατρός, ποιητής, κ. Χασάν Αχμέτ με της οποία τους προσκαλεί όλους, ως μια γροθιά, να αγωνιστούν για την επίλυση των προβλημάτων της Θράκης. «Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο ούτε ένα λεπτό, έχουμε ανάγκη από ενεργούς πολίτες, υπεύθυνους, δραστήριους Βουλευτές και Τοπικούς Άρχοντες για να αφήσουμε μια καλή κληρονομιά στα παιδιά μας» αναφέρει χαρακτηριστικά κλείνοντας την επιστολή του ο κ. Αχμέτ. 

Αναλυτικά η επιστολή:

«Τέλειωσαν οι εκλογές, ολόψυχα καλή θητεία και καλή επιτυχία σε όλους τους Θρακιώτες Βουλευτές.
 
Ήρθε η ώρα να γίνουν μια φωνή, μια γροθιά, ένα σώμα, εδώ και τώρα και να παλέψουν μέσα στη Βουλή για την επίλυση των προβλημάτων των Θρακιωτών.
 
Οφείλουν από κοινού να αγωνισθούν αφού προηγηθούν συσκέψεις με τοπικούς φορείς, με τοπικούς άρχοντες, με την τοπική κοινωνία.
 
Όλοι επώνυμοι και ανώνυμοι ενεργοί πολίτες ελάτε να πάρουμε τις τύχες του τόπου στα χέρια μας, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο ούτε ένα λεπτό, έχουμε ανάγκη από ενεργούς πολίτες, υπεύθυνους, δραστήριους Βουλευτές και Τοπικούς Άρχοντες για να αφήσουμε μια καλή κληρονομιά στα παιδιά μας.
 
Καλό αγώνα!
Χασάν Αχμέτ»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.